Ce îi trezește pe studenți pentru examenul de la 7 dimineața?

Ghidul studentului

Sesiunea reprezintă una dintre cele mai stresante și aglomerate perioade ale anului. Și cine să înțeleagă mai bine acest lucru dacă nu chiar studenții?

Dorind să ajute tinerii aflați în timpul examenelor, echipa BOS a lansat alături de partenerii de la Kaufland o campanie inedită. Numită Spin to win, scopul acesteia a fost să descopere ce îi trezește pe studenți pentru examenul de la 7 dimineața.

Sesiunea de iarnă

Prima parte a inițiativei s-a desfășurat în timpul sesiunii de iarnă, voluntarii BOS fiind prezenți în căminele Moxa, Belvedere și Agronomie. Pentru că așa cum am vorbit și în articolul despre sesiune, pauzele sunt esențiale în gestionarea stresului, studenții au fost încurajați să uite de examene pentru 5 minute și să participe la o provocare.

Dorind ca această campanie să fie cât mai interactivă și fun, echipa BOS a creat o roată virtuală, care odată învârtită dezvăluia o serie de surprize. Acestea au constant în produse precum smoothie-uri K-to GO, cafele K-to GO și energizante Crazy Wolf, oferite de partenerii de la Kaufland. Având în vedere tema campaniei, voluntarii au dorit să ofere un boost de energie pe gustul fiecărui student.

Boost-ul de după vacanță

Văzând reacțiile pozitive din partea studenților, campania Spin to win a continuat și în perioada imediat după vacanța de Paște. Pentru a face mai ușoară tranziția la perioada presesiunii, echipa BOS s-a întors în căminele Moxa, Belvedere și Agronomie cu surprize. Răspunsul la întrebarea Ce îi trezește pe studenți pentru examenul de la 7 dimineața? a fost și de data aceasta răsplătit cu energizante, smoothie-uri și cafele.

Aici studenții din cămine au fost dornici să participe la tiktok-uri și provocări, descoperind energia molipsitoare voluntarilor. Însă aceștia nu au fost singurii curioși, având printre ei și un invitat surpriză: o pisică. Deși nu a putut șă ne răspundă la întrebare, aceasta tot a fost a fost răsplătită cu un cadou din partea echipei pentru interesul de care a dat dovadă. Se pare că vibe-ul BOS și-a făcut cu adevărat simțită prezența!

Vara se apropie

Realizând că oboseala acumulată pe parcursul anului și vremea plăcută îi fac pe studenți să se gândească la vacanța de vară, Kaufland a decis să aducă un plus campaniei noastre: Crazy Wolf edition. În sesiune de vară tinerii și-au dat refresh cu cele mai noi arome ale energizantului Crazy Wolf. Fie că voiau să reziste nopților petrecute învățând sau să își înceapă diminețile pline de energie, energizantul Tropical Guave a fost soluția.

Deja familiari cu voluntarii BOS, studenții nu au ezitat să iasă pe holurile căminelor și să participe la noile provocări. Și cum vorba umblă repede prin grupurile de WhatsApp, tot mai mulți tineri au venit să descopere noile surprizele.

După sute de studenți cunoscuți, am reușit să aflăm ce îi trezește pentru examenul de la 7: teama de restanță! Lăsând gluma la o parte, majoritatea tinerilor au mărturisit că de multe ori o cafea, un suc de fructe sau un energizant reprezintă rețeta perfectă. Așadar, se poate spune că am reușit să ne îndeplinim scopul și să ajutăm cât mai mulți studenți în sesiune.

Pe această cale le mulțumim partenerilor de la Kaufland pentru că au făcut această inițiativă posibilă, dar și studenților participanți pentru entuziasmul de care au dat dovadă. Ne revedem sesiunile următoare cu mai multe surprize!

 


Articole

Viață de Student
5 localuri perfecte pentru buzunarul studenților Studentul mereu pe low buget...
Cu toții suntem conștienți de cât de greu e să fii student, să vrei să ieși în oraș și să nu ai fonduri suficiente pentru acest aspect. Ți-ai dorit să ieși cu prietenii la o băută, dar nu ai bani? Iată câteva localuri din București...
20/09/2022 Vezi mai mult
Mâncare de student
3 rețete de mâncare simple care să îți facă viața de student mai ușoară Ușurează-ți viața!
Probabil cea mai dificilă etapă din perioada de acomodare la viața de student, a fost să învăț să gătesc. Nu vă gândiți la cine știe ce preparate, am început cu baby steps, preparate rapide, ieftine, dar gustoase care mi-au făcut viața...
09/06/2021 Vezi mai mult
Cadouri Accesibile
25 de cadouri cu care să îți surprinzi apropiații Crăciunul acesta Salvează-ți sărbătorile!
Luna decembrie vine cu o mare încărcătură emoțională, dar mai presus de toate, cu întrebarea care ne dă bătăi de cap aproape tuturor: „Ce iau anul ăsta de Crăciun?”. Sperăm să venim în ajutorul tău și al portofelului tău cu niște...
22/12/2022 Vezi mai mult
Stresul în Sesiune
Stres, facultate și sesiune: cum le gestionăm? Cele mai eficiente metode de eliminare a stresului
Facultate, examene, verificări, proiecte... Fie că este prima ta sesiune sau ești deja obișnuit, stresul își face simțită prezența în această perioadă încărcată. Adesea uităm să avem grijă de noi pentru a reuși să ducem toate sarcinile...
02/06/2023 Vezi mai mult
Viață de Student
7 motive pentru care trebuie să te înscrii într-o asociație studențească Tu ce faci cu studenția ta?
Organizațiile studențești sunt structuri de voluntari care se întâlnesc periodic, având ca scop principal susținerea intereselor și nevoilor acestora în cadrul universității. Ele oferă studenților oportunitatea de a se implica activ în viața...
22/03/2023 Vezi mai mult
Gestionarea timpului
Gestionarea timpului în mai puțin de 10 pași Vrei să fii mai organizat?
Fie că suntem elevi, studenți, avem un job part-time sau full-time, cu toții știm cum e să avem foarte multe lucruri de făcut într-o perioadă scurtă de timp. Cine nu a folosit măcar o dată expresia "N-am când să le fac pe toate" sau "N-am...
19/05/2023 Vezi mai mult