Departamente

Departamentul Eventum

Prin organizarea evenimentelor formale, dar și informale, departamentul Eventum face posibilă legătura dintre studenți și mediul de business. Fiind în continuă transformare, acesta reprezintă locul ideal pentru persoanele dornice să se dezvolte într-un mediu de lucru dinamic și creativ.

Departamentul de Proiecte

Deși este o adiție nouă, departamentul de Proiecte își propune să aducă mari schimbări asociației. Adunând voluntari din toate cele cinci departamente de bază, obiectivul este acela de a oferi studenților oportunități cât mai diverse. Dacă dorești un loc unde ideile tale se pot dezvolta și deveni realitate, ai găsit oportunitatea perfectă!

Departamentul IT

Departamentul de IT reprezintă o componentă esențială a organizației datorită activității pe care o desfășoară. Existența acestuia ajută la îmbunătățirea eficienței, la creșterea transparenței, la gestionarea datelor și la promovarea cauzelor și a proiectelor BOS.

Departamentul de Comunicare

Departamentul de Comunicare reprezintă vocea organizației, locul unde munca de PR se îmbină armonios cu partea de Social Media. Dacă ești o persoană atentă la detalii, activă, veselă și ai mereu cuvintele la tine, atunci departamentul Comunicare este cea mai bună alegere pentru tine!

Departamentul de Creație

Creative. Intuitiv, un departement al creației. Creația vine de la oameni, către oameni. Oamenii noștri preferă să comunice prin vectori, pixeli, frame-uri și multe alte derivate. Comunică cu studenți, dar și cu companii.

Acești oameni sunt profesioniști, într-o notă cât mai personală și originală. Fiecare om din Creative este unic, se distinge în alte grupuri, iar împreună creează o familie plină de povești și relații excepționale.

Departamentul de HR

Cu oamenii de HR vă veți întâlni în procesul de recrutare, vă veți bucura de cele mai frumoase teambuilding-uri create de ei, veți lua parte la cele mai tari petreceri și, cu siguranță, puteți solicita ajutorul lor ori de câte ori întâmpinați o problemă. Dacă ești empatic, orientat spre dezvoltare și pasionat de conexiunile interumane, atunci HR este acel ceva de care tu ai nevoie!

Departamentul de IR

Departamentul de Relații Internaționale asigură comunicarea și menținerea relațiilor cu organizația umbrelă la nivel european, Junior Enterprise Europe. În departamentul de Relații Internaționale o să aveți oportunitatea de a vă dezvolta skill-urile de networking și de a lucra cu organizații de pe întregul continent, pe diverse activități organizate împreună.

Departamentul de R&D

Research & Development reprezintă pilonul organizației, laboratorul în care definim cum ne folosim logica și imaginația pentru a obține rezultate de succes. Dacă cel mai mult investești în cunoștințele tale, ai o imaginație bogată și o latură analitică, locul tău este în R&D!

Departamentul de Vânzări

Departamentul de Vânzări reprezintă o bază elementară pentru viața oricărui student care își dorește un viitor în domeniul afacerilor și nu numai. Acest departament oferă training-uri bazate pe hard skills menite să pregătească orice tânăr și să îl pună față în față cu lucrurile care îl așteaptă în lumea corporatistă.

ÎMPREUNĂ ȘI DE LA DISTANȚĂ

Am petrecut la fel de mult timp indiferent de situație. Cine spune că nu îți poți face prieteni în online?
Business Organization for Students
7 Membri Online
Cafeaua de birou ⌨
La cafea 💬
Cafeaua jucăușă 🎮
Membri Online
Cristi Țabîră Counter-Strike 2
DJ DENIZ AKTASH /characters
DJ Deniz Aktaș
Doltu
Rentea Mario (FISH)
Teodora
Vexera
Te așteptăm în BOS. Și apoi și pe server-ul de Discord.