Departamente

Departamentul de IR

Echipa de IR se ocupă de dezvoltarea și vizibilitatea organizației în mediul internațional. În anul 2019, am devenit membru consultativ JE Europe, fosta JADE, o organizație-umbrelă, care înglobează ONG-uri din 14 țări europene. Dacă mereu ai fost pasionat de limbile străine, dar nu ai avut cadrul profesional în care să îți împărtășești cunoștințele, atunci departamentul INTERNATIONAL RELATIONS are un loc pentru tine.

Departamentul de HR

Cu oamenii de HR vă veți întâlni în procesul de recrutare, vă veți bucura de cele mai frumoase teambuilding-uri create de ei, veți lua parte la cele mai tari petreceri și, cu siguranță, puteți solicita ajutorul lor ori de câte ori întâmpinați o problemă. Dacă ești empatic, orientat spre dezvoltare și pasionat de conexiunile interumane, atunci HR este acel ceva de care tu ai nevoie!

Departamentul de R&D

RESEARCH & DEVELOPMENT reprezintă pilonul organizației, laboratorul în care definim cum ne folosim logica și imaginația pentru a obține rezultate de succes. Dacă cel mai mult investești în cunoștințele tale, ai o imaginație bogată și o latură analitică, locul tău este în R&D!

Departamentul de Vânzări

SALES reprezintă locul în care tu poți să înveți atât teoretic cât și practic cele mai utile tehnici de vânzări și îți poți dezvolta calitățile de negociator. Dacă ești o persoană calculată, persuasivă și rațională, SALES este cel mai potrivit loc pentru tine!

Departamentul de Creație

Înconjurați de artă și inspirându-se din tot ce le este în jur, creativii se ocupă cu transmiterea ideilor organizației în mediul extern prin intermediul unor vizualuri sugestive și al unor campanii îndelung gândite. Dacă ai un caracter visător și crezi că imaginația ta nu are limite, te așteptăm să faci parte din CREATIVE!

Departamentul de Comunicare

Departamentul de COMMUNICATION reprezintă vocea organizației, locul unde munca de PR se îmbină armonios cu partea de Social Media. Dacă ești o persoană atentă la detalii, activă, veselă și ai mereu cuvintele la tine, atunci departamentul COMMUNICATION este cea mai bună alegere pentru tine!

ÎMPREUNĂ ȘI DE LA DISTANȚĂ

Am petrecut la fel de mult timp indiferent de situație. Cine spune că nu îți poți face prieteni în online?

Business Organization for Students
8 Membri Online
La cafea 💬
@_laurentiuandrei_
Ioana Ionașcu
Cafeaua de birou ⌨
Cafeaua jucăușă 🎮
Membri Online
@_laurentiuandrei_
Bongo
BOT Pancake pancake.gg | p!help
CleanChat
DJ DENIZ AKTASH
Ioana Ionașcu
Te așteptăm în BOS. Și apoi și pe server-ul de Discord.