MEMBRII LOR TE AȘTEAPTĂ

Echipa Web

Echipa Web este locul care adună sub aceeași umbrelă oameni din trei entități distincte: ITWebComm și WebCrtv, cu scopul de a crea conținut pentru site-ul web, precum cel pe care îl citești tu chiar acum!

Fie că ești pasionat de programare și dorești să îți dezvolți skill-urile, fie că ești un bun comunicator și vrei ca acest text în viitor să fie realizat de tine, ori dacă prima dată când intri pe un site partea vizuală este cea care îți atrage atenția, există un loc pentru tine alături de noi!

Echipa Video

Editarea video este una dintre pasiunile tale? Ești mereu la curent cu cele mai noi trend-uri de pe Social Media?

Dacă te-ai regăsit în textul de mai sus înseamnă că echipa Video este locul potrivit pentru tine!

Te așteptăm alături de noi pentru a învăța secretele programelor de editat, dar și pentru a descoperi cele mai cool trend-uri în materie de reels și Tiktok-uri. Dacă ți-am captat atenția, hai în echipa Video să afli mai multe despre video making!

Echipa Meme of the Day

Echipa Meme of the Day este dedicată grupului intern în vederea consolidării relațiilor dintre departamente și toți membrii acestora.

În fiecare departament se vor alege câte doi membri care vor avea ca task zilnic să pună zâmbetul pe buzele membrilor din asociație!

Dacă vrei să fii tu cel care întotdeauna își binedispune colegii, te așteptăm alături de noi!