MEMBRII LOR TE AȘTEAPTĂ

Echipa Web

Echipa Web este o nou formată echipă în cadrul organizației noastre, ce a adunat oameni din toate departamentele direct implicate în producerea de conținut pentru site-ul web, precum cel pe care îl citești tu chiar acum!

WebTeam este locul care adună sub aceeași umbrelă trei divizii distincte: WebDev, WebComm și WebCrtv.

Fie că ești un om pasionat de programare, și dorești să ai parte de anii de experiență ce te vor pregăti pentru job-ul mult visat, fie că ești un bun comunicator și vrei că acest text în viitor să fie realizat de tine, ori dacă prima dată când intri pe un site partea vizuală este cea care îți atrage atenția, există un loc pentru tine alături de noi!

Echipa TikTok

Ești o persoană energică, mereu cu zâmbetul pe buze, pasionată de Social Media, în special TikTok?

Ai cel mai fresh vibe și ideile tale sunt mereu apreciate de oamenii din jurul tău?

Dacă ești pregătit de noi challenge-uri (în special cele de pe TikTok) și îți dorești să afli insight-uri despre aplicație și trenduri direct de la TikTok-eri din domeniu atunci te așteptăm în echipă alături de noi!

Echipa Eventum

Organizatoarea evenimentelor formale, dar și informale, Eventum este o echipă ce se află în constantă dezvoltare. 

Dacă ești atras de ceea ce înseamnă organizare de evenimente și vrei să-ți dezvolți și mai mult această latură, îmbinând-o cu sfera business, atunci aici este locul tău! 

Hai să organizăm împreună cele mai reușite evenimente marca Eventum!

Echipa Meme of the Day

Echipa Meme of the Day este cea mai recentă realizare a organizației, o echipă dedicată grupului intern în vederea consolidării relațiilor dintre departamente și toți membrii acestora.

În fiecare departament se vor alege câte doi membri care vor avea câte un task zilnic de a pune zâmbetul pe buze departamentului din care fac parte!