IT is Business
IT is Business este un proiect marca Business Organization for Students, aflat la ediția cu numărul 11, ce are ca scop familiarizarea studenților cu mediile Business-IT.

Descoperă chiar tu care sunt pașii spre dezvoltarea unor companii de tech de succes, chiar de la specialiști din domeniu.
Obiectivele Proiectului

Proiectul are ca scop principal livrarea de informații către tinerii pasionați de cele două subiecte de actualitate într-un mod cât mai accesibil, prin intermediul unor activități non-formale.

Participarea la evenimentul
IT is Business facilitează dezvoltarea personală în rândul studenților, aspect ce le va facilita aderarea la piața muncii în cadrul unei companii. De asemenea, se dezvoltă o comunitate solidă de studenți cu pasiuni comune: Business și IT.

The Money Vault

Ediția de anul acesta își propune să-i ajute pe studenți în deprinderea unor comportamente asumate și productive în ceea ce privește economiile personale. Investițiile sunt, cu siguranță, cea mai bună metodă de gestionare a economiilor, iar speakerii noștri vor educa publicul atât în direcția investițiilor la bursă, cât și în sfera crypto, parcurgând mai apoi pas cu pas drumul spre pornirea unei afaceri și chiar business digitalization.

Dacă te interesează gestionarea bugetului și economiilor, investițiile online sau digitalizarea proceselor dintr-o afacere, te așteptăm să le descoperi alături de noi și să ne amintim, într-o nouă ediție, de ce, într-adevăr, IT is business

Unlock smarter money moves today!

Ediția 12

EDIȚII ANTERIOARE