Vino în echipa noastră

Din moment ce citești acest text, sunt toate șansele că organizația noastră să îți fi stârnit interesul și curiozitatea, așa că îți dorești să aplici și tu!

Business Organization for Students este o echipă de studenți, ce face totul pentru a ajuta alți studenți interesați de domeniul business și nu numai, să se dezvolte, prin proiectele și evenimentele cu teme diverse, precum: Antreprenoriat, Marketing, Wellbeing, IT, dar și prin activitățile organizate în mediul intern.

Dacă ești atras/ă de Antreprenoriat, Social Media, Business, Management, Vânzări sau multe altele și te consideri o persoană căreia îi place să se distreze și să lucreze în echipă, atunci avem un loc pentru tine!

Înscrie-te până pe 10 octombrie 2022 prin formularul de mai jos și hai să descoperi singur vibe-ul BOS și, mai important, vibe-ul studenției alături de BOS!

Înscrie-te aici

Deși recrutarea s-a încheiat, tot poți rămâne în contact cu noi prin proiectele și evenimentele pe care le vom organiza! 
Te așteptăm cu drag să vezi ce avem pregătit pentru acest an și cine știe, poate anul viitor le vei organiza alături de noi!

Ai întrebări?

“BOS pentru mine este experiența pe care aș repeta-o încontinuu! De ce? Datorită oamenilor minunați pe care i-am întâlnit și alături de care am creat cele mai frumoase amintiri, proiectelor realizate împreună cu ei și diferitelor oportunități oferite de Business Organization for Students!

Dacă și tu îți dorești să experimentezi vibe-ul BOS și să-ți faci cei mai tari prieteni, această organizație de studenți este foarte potrivită pentru tine! Aplică până pe 10 octombrie 2022 și garantat vei avea parte de cea mai frumoasă experiență a vieții tale!“