Vino în echipa noastră

Noi în Business Organization for Students spunem că facem totul cu și pentru studenți.
De la proiectele și evenimentele specializate în zona de business, până la activitățile organizate în mediul intern, încercăm să îmbinăm utilul cu plăcutul.

Dacă ești atras de Marketing, Social Media, Business, Management, chiar IT și te consideri o persoană căreia îi place să se distreze, să lucreze într-o echipă, atunci avem un loc pentru tine.
Vrem să arătăm vibe-ul BOS și altor studenți dornici să cunoască oameni noi, să se dezvolte și să poată să aplice ceea ce învață.

Așa că înscrie-te până pe 10 octombrie prin formular și hai să vezi cum e studenția când ești membru BOS!

Înscrie-te aici

Deși recrutarea s-a încheiat, tot poți rămâne în contact cu noi prin proiectele și evenimentele pe care le vom organiza! 
Te așteptăm cu drag să vezi ce avem pregătit pentru acest an și cine știe, poate anul viitor le vei organiza alături de noi!

Ai întrebări?

“BOS pentru mine înseamnă mai mult decât o asociație, mai mult decât proiecte, mai mult decat distracție, mai mult decât oameni, înseamnă FAMILIE.

Daca vrei și tu, dragă student, sa te simți într-un loc ca acasă, să iți faci cei mai faini prieteni, aplică până pe 10 octombrie 2021 și BOS iți garantează cea mai frumoasă studenție.“