Despre noi

Despre noi

Business Organization for Students este o organizație studențească, ce face legătura între mediul business și cel studențesc. Acest ONG îți oferă posibilitatea de a te specializa în unul dintre domeniile în care noi activăm: Marketing, Vânzări, Resurse Umane, Cercetare și Strategie. De asemenea, făcând parte din rețeaua JE Europe, BOS îți asigură o experiență internațională.

Misiunea

Prin toate experiențele BOS, care vizează autocunoașterea în perioada studenției, urmărim dezvoltarea personală și profesională atât a membrilor asociației, cât și a studenților cărora ne adresăm.

Viziunea

Acțiunile de voluntariat pe care Business Organization for Students le desfășoară aduc un plus societății, urmărind creșterea nivelului de performanță a studenților implicați.

Valori

TEAM SPIRIT -> se lucrează la nivel de echipă, care devine în ultimă instanță un grup de prieteni care se întâlnesc pentru a atinge un scop comun; în cadrul echipei ne oferim suport și încurajare în orice am face; empatie, comunicare, conexiune, apartenența la un grup.

OPEN MINDSET -> deschiderea pe care o avem către idei noi, încurajarea libertății de exprimare, acceptarea provocărilor și îmbrățișarea oportunităților, acceptarea perspectivelor diferite, autocunoașterea.

RESPONSABILITY -> deși suntem studenți și ne place să găsim fun-ul în orice activitate pe care o întreprindem, ne asumăm responsabilitatea de a lucra în mod profesionist și de a livra calitate.

ÎMPREUNĂ ȘI DE LA DISTANȚĂ

Am petrecut la fel de mult timp indiferent de situație. Cine spune că nu îți poți face prieteni în online?

Business Organization for Students
17 Membri Online
cafeluta 💬
cafeluta de birou ⌨
cafeluta jucăușă 🎮
@_laurentiuandrei_
Andrei Stănescu
Tatarusanu Cosmin
Membri Online
@_laurentiuandrei_
Andrei Stănescu
Aqua di GIO
Aurash
Bety Buși VALORANT
Bongo @Bongo#3445 help | @Bongo#3445 w
Chelcea Claudiu
CleanChat
Cosmin Jr.
Daian Prisacariu
Diana
DJ DENIZ AKTASH
DJ Deniz Aktaș
George Ionita
Tatarusanu Cosmin
velicucezara League of Legends
Te așteptăm în BOS. Și apoi și pe server-ul de Discord.