Despre noi

Despre noi

Business Organization for Students este o organizație studențească, ce face legatura între mediul business și cel studentesc. Acest ONG îți oferă posibilitatea de a te specializa în unul dintre domeniile în care noi activăm: Marketing, Vânzări, Resurse Umane, Cercetare și Strategie. De asemenea, făcând parte din rețeaua JE Europe, BOS iți asigură o experiență internațională.

Misiunea

Prin toate experiențele BOS, care vizează autocunoașterea în perioada studenției, urmărim dezvoltarea personală și profesională atât a membrilor asociației, cât și a studenților cărora ne adresăm.

Viziunea

Acțiunile de voluntariat pe care Business Organization for Students le desfășoară aduc un plus societății, urmărind creșterea nivelului de perfomanță a studenților implicați.

Valori

TEAM SPIRIT -> se lucrează la nivel de echipaă, care devine în ultima instanță un grup de prieteni care se întâlnesc pentru a atinge un scop comun; în cadrul echipe ne oferim suport și încurajare în orice am face; empatie, comunicare, conexiune, apartenența la un grup.

OPEN MINDSET -> deschiderea pe care o avem către idei noi, încurajarea libertății de exprimare, acceptarea provocărilor și îmbrățișarea oportunităților, acceptarea perspectivelor diferite, autocunoașterea.

RESPONSABILITY -> deși suntem studenți și ne place să găsim fun-ul în orice activitate pe care o întreprindem, ne asumăm responsabilitatea de a lucra în mod profesionist și de a livra calitate.