Proiecte externe

outSights

outSights
outSights, noul proiect pilot marca BOS își face debutul în această primăvara abordând probleme cu care se confruntă întreaga societate din zilele noastre.

Anul acesta, outSights : Sales 101 îți va prezenta cum te vor ajuta skill-urile de vânzări în viața de zi cu zi, fără să activezi în domeniul vânzărilor.
outSights

Echilibrum

Echilibrum

Echilibrum, un proiect ce se concentrează pe menținerea unui work-life balance sănătos, revine anul acesta cu cea de-a doua ediție ce vine în ajutorul studenților aflați la început de drum să găsească echilibrul între viața personală și cea profesională și nu doar atât!

Echilibrum

AcaMedia

AcaMedia
AcaMedia este noul proiect marca Business Organization for Students, lansat în anul 2021, prin care oferim participanților traininguri despre Digital Marketing, Social Media, Ads, SEO și multe altele!

Pentru a putea pune în aplicare toate noțiunile învățate, organizăm și un concurs anual în cadrul evenimentului, în care premiem echipele cu cele mai bune rezultate în crearea unei pagini / unui blog.
AcaMedia

IT is Business

IT is Business
IT is Business este un proiect marca Business Organization for Students, aflat la ediția cu numărul 12, ce are ca scop familiarizarea studenților cu mediile Business-IT prin conferințe.

Descoperă chiar tu care sunt pașii spre dezvoltarea unor companii de tech de succes, chiar de la specialiști din domeniu.
IT is Business

Proiecte interne

UPgrade

UPgrade

UPgrade este un proiect marca Business Organization for Students, care a luat naștere în anul 2014 și are ca scop dezvoltarea personală și profesională a studenților ce fac parte din asociație, prin dobândirea de soft și hard skill-uri care să îi ajute pe termen lung în viața profesională, având focus pe: autocunoaștere, orientare în carieră, depășirea emoțiilor, asumare și responsabilitate.

Proiectul este menit să ofere studenților oportunitatea de a se dezvolta mai mult decât o fac în cadrul facultății, de a avea acces la experiențe care să balanseze evoluția personală și profesională.

UPgrade

Contact