Proiecte externe

IT is Business

IT is Business este un proiect marca Business Organization for Students, aflat la ediția cu numărul 11, ce va aduce în primăvara aceasta în fața tinerilor și studenților pasionați 2 teme de actualitate și interes: IT-ul și Antreprenoriatul.

Subiectul principal abordat în cadrul evenimentului este Inteligența artificială și dezvoltarea de aplicații prin care contribuim la dezvoltarea și îmbunătățirea E-Commerce-ului din România.

Be PRoud of yourself

PROUD  este un proiect marca Business Organization for Students, care din anul 2007, promovează educația non-formală și îi ține la curent pe studenți cu informații ultimele tendințe în domenii precum PR, Marketing, Publicitate, pregătindu-i pentru o viitoare carieră în branșă.

Mereu conectați, sociabili, veșnic curioși și cu o imaginație greu de stăpânit. Așa sunt oamenii pasionați pe care PROUD îi întâlnește an de an.

Proiecte interne

UPgrade yourself

UPgrade  este un proiect marca Business Organization for Students, ce are ca scop dezvoltarea personală și profesională a membrilor asociației, prin dobândirea de soft si hard skill-uri care să îi ajute pe termen lung în viața profesională, având focus pe: autocunoaștere, orientare în carieră, depășirea emoțiilor, asumare, responsabilitate.

Proiectul este menit să ofere studenților oportunitatea de a se dezvolta mai mult decât o fac în cadrul facultății, de a avea acces la experiențe care să balanseze evoluția personală și profesională.

Contact

Manager Proiecte