Proiecte

1stEP este un proiect marca Business Organization for Students ce se află la cea de-a șasea ediție. Acesta a luat naștere din pasiune pentru antreprenoriat pe data de 8 aprilie 2011, și are ca scop convingerea tinerilor că reușita în afaceri nu este imposibil de atins, iar obstacolele pe care le intampină un antreprenor în formare sunt ușor de depăsit dacă actionează cu pasiune și determinare. Citește mai multe aici!

 PROUD  este un proiect marca Business Organization for Studentsce din anul 2007, promovează educația non-formală și îi ține la curent pe studenți despre ultimele tendințe în domenii precum PR, Marketing, Publicitate, pregătindu-i pentru o viitoare carieră în branșă. Citește mai multe aici!

IT is Business este un proiect marca Business Organization for Students, ce îmbină două mari subiecte de actualitate, antreprenoriatul și domeniul IT, facilitând accesul studenților la informații relevante și utile. Citește mai multe aici!

Intern este un proiect marca Business Organization for Students, ce a pornit de la nevoia companiilor de a angaja studenţi responsabili, cunoscători de limbă străină, care să aibă abilități în domenii economice, știinţe sociale sau chiar IT. Citește mai multe aici!

UPgrade  este un proiect marca Business Organization for Students, ce are ca scop dezvoltarea personală și profesională a studentilor, prin dobândirea de soft și hard skill-uri care să îi ajute pe termen lung în viața profesională, având focus pe: autocunoaștere, orientare în carieră, depășirea emoțiilor, asumare, responsabilitate. Citește mai multe aici!