Servicii BOS

RESEARCH CANTITATIV & CALITATIV Departamentul de cercetare și dezvoltare al organizației creează formulare, focus grupuri, sondaje și execută interviuri telefonice, acțiuni de tip mistery shopper și alte activități pentru a oferi companiei dvs. răspunsurile / cercetările necesare.
EMPLOYER BRANDING În realizarea serviciului de Employer Branding, BOS România va furniza o echipă de membri, din toate departamentele și diviziile implicate, astfel încât să poată fi acoperite toate elementele proiectului, în funcție de nevoile și obiectivele companiei.
PROMOVARE ONLINE/OFFLINE De-a lungul anilor, Business Organization for Students a reușit să își construiască o imagine în rândul studenților, ceea ce face ca promovarea targetată pe acest segment să fie eficientă. Prin intermediul promovării online și offline, companiile beneficiază de pachete atât standard, cât și customizabile pe nevoile lor.
CONTENT CREATOR Departamentul Creative al organizației realizează materiale vizuale (afiș, flyer, sticker, teaser, cât și postări pentru rețelele de socializare) pentru companii sau evenimente, ținând cont de identitatea vizuală a acestora.

Contact