Conferința de vară JE Europe 2021

Dorim să vă prezentăm conferința de vară din acest an, realizată pentru a sărbători 2021 și pentru a întâmpina oamenii din rețeaua noastră. Hai să dăm startul verii în rețeaua noastră, să ne găsim scopul cu ajutorul amintirilor și să îmbunătățim viitorul împreună.  

Credem că fiecare conferință reprezintă o etapă importantă în dezvoltarea noastră impreună în rețea. Conferința de vară JE Europe din acest an are ca scop sărbătorirea trecutului nostru și pregătirea viitorului.

Business Organization for Students

În cei 20 de ani de activitate, BOS a contribuit la dezvoltarea mecanismului de educație non-formală printr-o serie de evenimente pentru studenți, realizate cu ajutorul studenților. De-a lungul anilor, am reușit să facilităm interacțiunea student - angajator, să trezim interesul tinerilor pentru educația interactivă și să generăm contexte prin care i-am ținut la curent pe studenți cu teme de actualitate din diverse domenii (IT, Vânzări, Relații Publice, Resurse Umane, Relații Internaționale, etc.)

JE Europe

Călătoria Junior Enterprise este uimitoare și de neuitat.
Cu toate acestea, apartenența la o rețea națională este și mai semnificativă: 
Schimbul de cunoștințe și încurajarea sinergiilor; 
Răspândirea unui scop comun și lucratul la obiective comune; 
Îmbunătățirea experienței Junior Entrepreneur și extinderea acesteia la mai mulți studenți din țară.
Toti aceștia sunt vectori de acțiune ai rețelelor naționale, angajate în JEE la nivel internațional.

DĂ-ȚI UPGRADE LA VARĂ!

CÂND?
Între două escapade la mare, pe 16-18 iulie
UNDE?
Din păcate online, din fericire pe HOPIN

Ne vedem pe HOPIN!

Ne vedem pe HOPIN!

HOPIN este o platformă de evenimente online cu ajutorul căreia poți realiza evenimente online interactive ce conectează oameni din toată lumea.
Află mai multe