Departamentul de IR

Departamentul de Relații Internaționale asigură comunicarea și menținerea relațiilor cu organizația umbrelă la nivel european, Junior Enterprise Europe. În departamentul de Relații Internaționale o să aveți oportunitatea de a vă dezvolta skill-urile de networking și de a lucra cu organizații de pe întregul continent, pe diverse activități organizate împreună.

Rolul Departamentului de Relații Internaționale

Deoarece departamentul de Relații Internaționale este un departament adițional, pentru a putea face parte din acesta este necesar să faceți parte dintr-unul din celelalte cinci departamente. Acest lucru conferă membrilor posibilitatea apartenenței la două grupuri, grupuri în care se pot lega prietenii pentru o viață întreagă.

În plus, departamentul se ocupă de tot ce oferă organizația noastră la nivel internațional, de la conferințe la evenimente organizate în comun cu alte asociații europene.
Noura Majri
Manager Relații Internaționale

Trăsăturile Oamenilor de Relații Internaționale

Ce vei învăța în IR

Dacă ești o persoană care vrea să comunice dincolo de granițe, interesată să intre în contact cu mediul de business de oriunde din Europa, atunci departamentul de Relații Internaționale este cea mai bună alegere pentru tine!

Departamente