5 localuri perfecte pentru buzunarul studenților

Ghidul studentului

Cu toții suntem conștienți de cât de greu e să fii student, să vrei să ieși în oraș și să nu ai fonduri suficiente pentru acest aspect. Ți-ai dorit să ieși cu prietenii la o băută, dar nu ai bani? Iată câteva localuri din București unde te poți distra cu bani puțini.

Revenge (Strada Gabroveni 16, București)

Dacă vrei să ieși în oraș, dar bugetul nu îți permite, clubul Revenge este locul potrivit. Prețurile mici - băuturi sub 10 lei - și atmosfera sunt aspectele care îl recomandă în rândul studenților. Dacă dorești să ieși cu băieții la „agățat” sau dacă vrei să uiți de relația ce tocmai s-a încheiat, Revenge este locul potrivit.

Kulturhaus (Strada Sfanta Vineri 4, București)

Un alt local unde distracția se află la ea acasă este Kulturhaus. Este locul potrivit unde poți participa la un concert al formației preferate fără a-ți cheltui banii de buzunar. Dacă ești un iubitor de cultură și distracțieKulturhaus este locul perfect pentru tine.

Caru’ cu bere (Strada Stavropoleos 5, București)

Dacă te-ai săturat de mâncarea de la cantinăCaru’ cu bere este un local potrivit pentru buzunarul tăuMeniurile lor, special destinate studenților, sunt mai mult decât atractive și la un preț care să se plieze pe bugetul tău.

Lente Dionisie Lupu (Strada Dionisie Lupu 78, București)

Fie că vrei să mănânci ceva bun la un preț accesibil, fie că vrei să te bucuri de o seară de boardgames împreună cu prietenii tăi Lente Dionisie Lupu este alegerea potrivită. Colecția de 100 de titluri de boardgames și ziua de miercuri ce-ți permite crearea propriului burger reprezintă doar câteva din motivele ce pun Lente pe lista noastră cu localuri must try.

Handsome Monk Coffee Cișmigiu (Bulevardul Regina Elisabeta 59, București)

Și, în final, dacă ai cunoscut o fată drăguță și nu știi unde ai putea să o scoți în oraș, Handsome Monk Coffee Cișmigiu este cafeneaua perfectă. Cafelele sunt savuroase, iar prețurile avantajoase. Așadar, dacă vrei să ai o întălnire de neuitat, mergi la Handsome Monk Coffee Cișmigiu.

 

Acestea fiind spuse, de îndată ce se termină pandemia, nu ezita să te distrezi cu fiecare ocazie!


Articole

Mâncare de student
3 rețete de mâncare simple care să îți facă viața de student mai ușoară Ușurează-ți viața!
Probabil cea mai dificilă etapă din perioada de acomodare la viața de student, a fost să învăț să gătesc. Nu vă gândiți la cine știe ce preparate, am început cu baby steps, preparate rapide, ieftine, dar gustoase care mi-au făcut viața...
09/06/2021 Vezi mai mult