Filmele Lunii Martie

Sugestiile BOS-uleților

Ce este mai potrivit după o zi plină la facultate decât un film bun? 

Cum BOS-uleții se gândesc mereu la nevoile studenților, vă dăm o mână de ajutor și vă propunem 6 idei de filme nou apărute sau mai puțin cunoscute, care garantează că vă vor ține până la final aproape de ecran.


,,Holy Spider” 
bazat pe o poveste reală a unui criminal iranian în serie, care își propusese să scape orașul de corupție, în felul său bineînțeles. Genul acestuia este crimă/dramă, iar firul acțiunii este împărțit în 3 vizuni: a criminalului, a victimelor și a celui care urmărește tragicele evenimente pentru a descoperi vinovatul. Putem spune că, ne oferă o viziune din perspectiva tuturor părților implicate ale unei crime. De asemenea, presa de specialitate și publicul au considerat că „cel mai deranjant lucru la acest film este că el nu se supune imaginației febrile a unui scenarist, ci spune o poveste adevărată”. Interesant, nu credeți?


,,M3GAN’’
 film horror și ficțiune, unde povestea este centrată pe o păpușă robot care trebuia să o protejeze și să o ajute pe nepoata protagonistei, actualul tutore al micuței și creatorul păpușii-robot, să depășească tragedia pierderii părinților. Păpușa începe să se comporte violent față de persoanele, ființele sau lucrurile care îi produceau disconfort micuței. De aici vă puteți da seama cum au decurs lucrurile. Un thriller, unde omul scăpat de sub control este inevitabil M3GAN, care depășește orice așteptare a creatorilor ei, devenind un veritabil criminal.

 

,,Salut, rămas-bun și tot ce se întâmplă între ele”  bineînțeles după cum sugerează și titlul, este un film de dragoste în care acțiunea se derulează pe parcursul unei nopți ce ajunge să fie definitorie pentru viitorul unei relații de iubire dintre doi adolescenți. De ce? Veți descoperi singuri. În decursul celor 12 ore care le-au mai rămas, noaptea le va îndruma pașii către prieteni și familie, peisaje familiare, locuri neașteptate, adevăruri dureroase și descoperiri surprinzătoare. Dar pe măsură ce orele trec și dimineața se aproprie, la fel se întâmplă și cu inevitabila lor despărțire. Întrebarea este: va fi un rămas-bun sau un va urma? Și un bonus pentru cei care sunt pasionați de lectură, filmul are la bază cartea cu același nume scrisă de Jennifer E. Smith. Este disponibil pe Netflix.

 

,,Seven Pounds”  genul filmului: dramă. Film emoționant, care te pune pe gânduri după ce ai ajuns la finalul vizionării. Întruchipează binele şi felul în care poate fi înfăptuit, dragostea şi sacrificiile pe care suntem sau nu dispuşi să le facem. Atenție! Filmul este foarte trist și este indicat să aveți la îndemână servețele, dar va merita efortul garantat.

 

,,Spațiul dintre noi”  o poveste de dragoste imposibilă atât din pricina ,,spațiului” care îi desparte pe cei doi îndragostiți, dar și a problemelor de sănătate ale protagonistului nostru. Născut într-un mediu diferit de cel normal, se produc diverse complicații, care fac toată povestea una mult mai dificil de gestionat. Va fi oare un happy end sau se va termina în lacrimi? Vă lasăm pe voi să descoperiți.

 

,,The possession of Hannah Grace”  nu știm exact dacă titlul este suficient de sugestiv și v-ați dat seama deja ce gen de film este, dar ne lămurim imediat. Acțiunea este creată în jurul personajului principal Megan. Fostă polițistă care din pricina unui incident la locul de muncă alege să renunțe la acestă meserie și să încerce ceva nou, care să o scoată din zona de confort. Astfel că, ajunge să lucreze la morgă, unde puteți să vă dați seama că o să se întâmple câteva lucruri bizare. Ajunge o fată decedată care fusese posedată, tatăl acesteia, iar protagonista și restul angajaților de la morgă devin sursa ei de hrană. Cum se va termina? Rămâne de văzut! Îl puteți găsi pe Netflix.

 

Acestea fiind spuse, BOS-uleții vă urează vizionare placută!


Articole

Filmele lunii
Filmele lunii ianuarie Cum ne relaxăm înainte de sesiune?
După această vacanță, din păcate scurtă, dar binemeritată , când fiecare dintre noi a avut timp să se relaxeze, să stea cu cei dragi și , desigur, să petreacă ore în șir pe Netflix, HBO sau Disney+ , în căutarea filmului perfect, BOSuletii...
08/01/2024 Vezi mai mult