UPgrade

Despre UPgrade

UPgrade  este un proiect marca Business Organization for Studentsce are ca scop dezvoltarea personală și profesională a studentilor, prin dobândirea de soft și hard skill-uri care să îi ajute pe termen lung în viața profesională, având focus pe: autocunoaștere, orientare în carieră, depășirea emoțiilor, asumare, responsabilitate.

Proiectul este menit să ofere studenților oportunitatea de a se dezvolta mai mult decât o fac în cadrul facultății, de a avea acces la experiențe care să balanseze evoluția personală și profesională.

Beatrice

Contact

Project Manager: Beatrice Bran

✉️beatrice.bran88@gmail.com

📞 (0753) 702 567

💻LinkedIn

👍Facebook

Ediții anterioare

UPgrade se află la cea de-a patra ediție, primele 3 ediții fiind dedicate în totalitate membrilor organizației. Proiectul a fost gândit ca un program de dezvoltare personală și profesională, cu teme abordate cronologic, împărțit în workshop-uri, skillshop-uri, training-uri, conferințe, mese rotunde.

Cea de-a treia ediție s-a desfășurat pe parcursul a 6 săptămâni, timp în care membrii organizației au avut ocazia de a învăța cum să fructifice experiența voluntariatului în carieră, pentru a avea șanse mari de reușită în ceea ce-și propun și a le arăta că dezvoltarea personală este un proces continuu, pe termen lung.