PRoud

Despre PRoud

PROUD  este un proiect marca Business Organization for Students, ce din anul 2007, promovează educația non-formală și îi ține la curent pe studenți despre ultimele tendințe în domenii precum PR, Marketing, Publicitate, pregătindu-i pentru o viitoare carieră în branșă.

Mereu conectați, sociabili, veșnic curioși și cu o imaginație greu de stăpânit. Așa sunt oamenii pasionați pe care PROUD îi întâlnește an de an.

Contact

Project Manager: Larisa Vasile

✉️ laritopia@gmail.com

📞 (0746) 534 289

👍 Facebook

Ediția 2016

MisiuneObiectivele Proud 10 sunt strans legate de promovarea educatiei non-formale si de aprofundarea cunistintelor studentilor pentru o viitoare cariera in advertising si comunicare.

Tema:

Aflați la ediția a zecea, ne-am dorit să fim asemenea domeniului al cărui taine ne dorim să vi le împărtășim: ieșiți din tipare.

Astfel, PROUD 10 încearcă o altă abordare a unei teme pe care am tot auzit-o: “Manipulare în advertising?”, de data asta fără a urmări să confirmăm sau să infirmăm cele spuse. Ne dorim doar să aflăm procesul ce stă în spatele construirii unei campanii publicitare de succes, care sunt acele instrumente ce fac din brand-uri și campanii, succese internaționale.

Perioada: 19 -> 21 mai 2016

Structura:

19 mai 2016:

    Training: Marketing experiențial și Online consumer behaviour

    Workshop: Cei 3 N: NLP, Neuromarketing, Comunicare NonVerbală

    Q&A cu Andrei Aradits

20 mai 2016:

    Training: Tehnici de advertising: între persuasiune și manipulare

    Workshop: Analiza campaniilor publicitare

21 mai 2016:

    Training: Marile tendințe in publicitate – Influence the influencers

    Treasure hunt: Brief și susținerea prezentărilor pe echipe

Pentru mai multe detalii accesati: https://bosromania.ro/proud/

Testimoniale

La Proud ne-au vorbit din experiență atât oamenii care au văzut multele transformări prin care a trecut advertising-ul și au contribuit la ele, cât și publicitari de vârsta noastră. Felicitări echipei și abia aștept să ne vedem ediția următoare!

Proiectul a fost unul reușit, din punctul meu de vedere. Faptul că a fost organizat de studenți m-a îndemnat să particip și să mă implic la toate activitățile. S-a văzut că au încercat să pună la punct fiecare detaliu și asta este de apreciat. Felicitări echipei!

M-am simțit foarte bine pe toată durata proiectului. Atmosfera a fost foarte familiară și prietenoasă, iar temele proiectului consider că au fost într-adevăr alegeri înțelepte.

Pentru mine, atunci când particip la o conferință sau un workshop, cel mai important aspect este calitatea speakerilor. Proud a reușit să aducă speakeri importanți din lumea advertising-ului care te-au ținut în priză și au reușit să te inspire.”