Proiecte customizate

OMOD 2014

Proiectul realizat de BOS în colaborare cu partenerii de la Mondelez Internațional reprezintă un exemplu de serviciu realizat în funcție de necesitățile de recrutare ale companiei.

Scopul acesteia a fost de a realiza un eveniment de employer branding, la finalul căreia Mondelez Internațional să recruteze 12 Sales Trainees, din 7 orașe din România (București, Iași, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Bacău, Craiova).
Evenimentul a avut loc pe 4 august 2014 în incinta Howard Johnson Grand Plaza Hotel.

Echipa BOS a fost canalul de comunicare cu mediul extern, furnizând următoarele elemente:
• realizarea materialelor vizuale de promovare, pliate pe brandul Mondelez Internațional;
• crearea unei infrastructuri de acces către kit-ul de aplicare pentru eveniment (site wordpress);
• pre-screening și evaluare a aplicațiilor;
• asigurarea unei săli de eveniment și a cazării participanților (elemente de logistică).

Rezultate:

• 100 de aplicanți, din toate cele 7 orașe;
• Recrutarea a 15 Sales Trainees (12 fiind targetul inițial);
• Feedback pozitiv atât din partea companiei partenere, cât și din partea celor 19 participanți la eveniment.

Testimoniale

Vreau să vă mulțumesc pentru această super experiență și să vă felicit pentru profesionalism și pentru faptul că în organizarea acestui eveniment ați colaborat cu o echipă formată din studenți (BOS), încurajând astfel tinerii de calitate și inițiativele acestora.

Mi-a plăcut foarte mult atmosfera, oamenii pe care i-am cunoscut și seriozitatea celor implicați în realizarea evenimentului. Aici vorbesc atât de organizatori, cât și de persoanele participante. M-am bucurat de fiecare moment și am avut astfel ocazia de a cunoaște oameni minunați, care m-au întâmpinat cu zâmbete și voie bună.

Organizarea a fost ireproșabilă, toate mailurile au avut informații relevante, răspunsurile la întrebările adresate pe mail s-au oferit rapid, rezervările la hotel au fost făcute din timp, iar evenimentul a avut toate dotările necesare.