UPgrade yourself

UPgrade este un proiect intern marca Business Organization for Students, care a luat naștere în anul 2014, ce urmărește dezvoltarea personală și profesională a membrilor asociației, prin dobândirea de soft și hard skill-uri care să îi ajute pe termen lung în viața profesională, având focus pe: autocunoaștere, orientare în carieră, depășirea emoțiilor, asumare, responsabilitate.

Obiectivele Proiectului

Obiectivul proiectului este de a oferi studenților oportunitatea de a se dezvolta mai mult decât o fac în cadrul facultății, de a avea acces la experiențe care să balanseze evoluția personală și profesională, și de a consolida relațiile dintre voluntarii asociației, bosuleții.

UPgrade Festival

Tematica ediției din anul 2022 are la bază apropierea echipei BOS. Temele abordate sunt conexiunea, inițiativa, vulnerabilitatea, deschiderea și distracția. Ediția acestui an este împărțită în trei segmente:

Două traininguri online alături de Mara Botez, ce au la bază elaborarea de proiecte, cu inside-uri și tips&tricks din domeniu. Pe lângă traininguri, va avea loc și o activitate ce se va desfășura în cadrul teambuilding-ului asociației: UPgrade Festival.

Ediția 8

EDIȚII ANTERIOARE

TESTIMONIALE