Oportunități de dezvoltare

BUZZCamp, BUZZChange, va avea loc în 10 dintre cele mai mari orașe din țară: București, Iași, Timișoara, Baia Mare, Cluj-Napoca, Brașov, Sibiu, Alba Iulia, Craiova și Constanța, continuând să îndrume și inspire tinerii.

Pe 12 și 13 martie ne vom întâlni în București cu reprezentanți ai companiilor și speakeri dornici să ofere sfaturi motivaționale, inspirate din experiențele lor proprii, tinerilor prezenți la eveniment. Participanții vor putea obține tips&tricks din industrii și răspunsuri care să-i ajute la conturarea unui parcurs profesional inedit.

Pe lângă aceste lucruri, companiile oferă și oportunități profesionale atât juniorilor, celor aflați la început de carieră, cât și celor cu experiență.

 

Noutatea și schimbarea care definesc evenimentul BUZZCamp din această primăvară sunt puternic evidențiate prin noul concept introdus, BUZZTalks, care reprezintă de fapt o dezbatere interactivă cu angajatorii  și cu speakerii motivaționali prezenți.

O parte din companiile care participă ediția aceasta sunt: Telus International, Generali, Carrefour, Preh, Accenture, Firecredit, Conduent. Astfel, vor exista oportunități profesionale pentru participanți în domenii precum: BPO, IT Hardware, Asigurări, Finance & Banking și nu numai.

Workshopurile de recrutare vor avea loc în continuarea sesiunii de dezbatere, fiind susținute de unele dintre companiile prezente la eveniment. Accesul participanților va fi permis începând cu ora 10:30, iar evenimentul va începe de la ora 11:00.

Mai multe detalii despre BUZZcamp pot fi regăsite în secțiunea www.buzzcamp.ro/event, iar înscrierea la eveniment este gratuită, însă locurile sunt limitate și necesită o înscriere prealabilă pe site-ul https://goo.gl/Nz9UEe.

 

Contact:

Huiban Ana- Maria

Mobile: +40 756 699 132

Cei de la PepsiCO doresc să își mărească echipa!

Candidatul ideal

* Basic networking skills (TCP, DNS, using ping / tracert);
* Windows OS administration skills;
* Microsoft Office;
* Basic hardware troubleshooting;
* Previous IT support experience, preferably in a multinational/ corporate environment, but not mandatory;
* Exposure to a ticketing system preferable, but not mandatory;
* Quick learner, able to adapt to a fast paced environment ;
* Cat B driving license is desired but not mandatory.

Descrierea jobului

As a Field Service Agent, the job holder will be responsible for:

* Providing L1 support either remotely or in person to the user base;
* Reviewing all the field service deliverables, ensuring all tickets and tasks are appropriately managed;
* Interface and coordinate FS activities with 2nd and 3rd level support teams;
* Hands and Feet for Managed Service Suppliers and IT Operations.

As a Service Desk Backup the job holder will be responsible for:

* Providing Support and Backup to the Romanian Field Service Lead;
* Own the Service Desk Tasks and prioritization when ServiceDesk personnel is not available;
* Review and ensure compliance to the SD/FS key performance indicators;
* Responsible for all Service Desk SLA Adherence within his area of responsibility.

Descrierea companiei

PepsiCo products are enjoyed by consumers one billion times a day in more than 200 countries and territories around the world. PepsiCo generated more than $66 billion in net revenue in 2014, driven by a complementary food and beverage portfolio that includes Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker and Tropicana. PepsiCo’s product portfolio includes a wide range of enjoyable foods and beverages, including 22 brands that generate more than $1 billion each in estimated annual retail sales. At the heart of PepsiCo is Performance with Purpose – our goal to deliver top-tier financial performance while creating sustainable growth and shareholder value.

For more information, please visit www.pepsico.com and www.pepsicojobs.com

 

Next Level Management

Dynamic Learning te duce la un Next Level

Suntem o echipă „dynamică” de consultanți și traineri pentru care profesionalismul și calitatea serviciilor oferite sunt pe primul loc. Le oferim suport partenerilor noștri prin dezvoltarea și implementarea de soluții, sisteme și practici dedicate creșterii performanței personalului și a organizației.

Concepem programele ca soluții de învățare integrată, abordând nevoile specifice pentru a atinge rezultatele așteptate de către echipele implicate.

Ne adresăm acestei echipe, aflată în această situație.

Altfel spus, îi aducem pe oameni mai aproape de ei înșiși, ajutându-i să se (re)descopere și mai aproape unii de alții, ajutându-i să coopereze.

Și odată cu ei creștem creștem și noi .

Ce oferim?

 • 5 tipuri de servicii distincte: Training, Teambuilding, Assessment, Coaching, Consultanță.
 • 4 domenii de business în care activăm: Vânzări, Management, Dezvoltare Organizațională, Dezvoltare profesională

Care sunt nivelurile pe care lucrăm?

 • Nivel operațional: Tehnici de vânzare consultativă, Tehnici de negociere în vânzări și achiziții, Comunicare și cooperare interdepartamentală, Procurement – Achiziții în mediul privat, Microsoft Excel, Finanțe pentru non-finanțiști
 • Nivel managerial: Leadership – motivarea eficientă a echipei, Management de proiect, Evaluare în recrutare și managementul performanței, Managementul conflictelor, Coaching aplicat în activitatea organizațională, Simulare de business și construire de strategie, Problem solving & decision making, Team-building

Programul Next Level Management

 • Companiile investesc în manageri și așteaptă ca aceștia să-și dovedească valoarea cât mai rapid și cât mai eficient, cu scopul de a-și folosi potențialul pentru a aduce valoare echipei și business-ului.
 • De aceea, am conceput special programul „Next Level Management” ca o soluție integrată, ce urmează linia unui MBA, în care participanții își dezvoltă competențe de management, pe care să le transfere imediat la job și în business.
 • Câteva dintre temele pe care le abordăm: Motivare prin comunicare asertivă și feedback, Managerul inovării, Stabilirea strategiei în business, Managerul coach.

Cum ne contactezi?

Regăsești detaliile noastre de contact pe https://dynamic-learning.ro/contact/ pentru a intra în legătură cu noi și a discuta pe amblu despre nevoile companiei pe care o reprezinți.

 

Be dynamic, be your best !

PMR Inkompass 728x90pixeli

Alătură-te InKompass – Programul de Internship al companiei Philip Morris!

 

Vara asta îți va schimba viitorul!

Te asteptăm în gașca celor mai cool interni, în cadrul Philip Morris în România, pentru o super experientă de internship!

Ce ți se oferă?

 • Proiecte reale în diferite departamente, care te vor ajuta să te dezvolți, să trasezi mai ușor drumul carierei tale.
 • Mentori care să te îndrume în ceea ce îți dorești să faci după studii.
 • Vei avea alocat un COACH, un manager din cadrul companiei noastre, care îți va prezenta proiectul la care o să lucrezi, te va îndruma și îți va oferi feedback constant, ajutându-te în același timp să dezvolți conexiuni și relații cu diferite persoane și departamente din companie.
 • Experiența internațională prin lucrul cu echipele Philip Morris din toată lumea.

Ce se dorește de la tine?

 • Să fii fluent în limba engleză.
 • Să fii student sau masterand (să termini studiile în anul 2018).
 • Și last but not least … să fii creativ, dornic de a te integra într-o echipă și de a lucra cu noi în această vară și în viitor!

Cum poți aplica?

 1. Completează aplicația online peinkompass.global (click pe butonul Apply now). Dacă te potrivești profilului, vei trece în etapa următoare.

ATENȚIE: aplicația este deschisă până pe 30 Iunie 2017.

 1. Completează cele două teste online:

– Un test numeric prin care vom vedea cum te descurci cu analiza datelor.

– Un test (Situațional Judgement Test) prin care vom vedea cum iei deciziile în diverse situații ipotetice.

 1. Ulterior, în funcție de rezultatele testării, vei fi invitat la un Assesment center, o experiență completă, în care vei avea ocazia să arăți cum ești tu de fapt, în cadrul unor exerciții individuale și de grup.

 

Pare dificil dar te asigurăm că merită! De abia așteptăm să ne cunoaștem!

INKOMPASS este un program personalizat de internship, structurat în două etape, care îți permite să te DESCOPERI prin intermediul provocărilor și diversității culturale și să îți DEZVOLȚI abilitățile pe baza unor proiecte de business reale:

 • Prima etapă îți oferă posibilitatea de a descoperi diferitele aspecte ale companiei noastre (oameni, cultură, procese), prin proiecte care vor necesita interacțiunea cu persoane din diferite departamente din cadrul companiei noastre.

 

 • În a doua etapă, se va pune accentul pe o experiență de aprofundare a activității unui departament specific. În acest scop, vei lucra la un proiect de business care îți va permite să descoperi provocările, oportunitățile, procesele și sistemele departamentului respectiv. În final, această etapă te va ajuta să decizi dacă o carieră în cadrul PMI este ceea ce îți dorești!

Credem că prin participarea la ambele etape ale programului, vei avea o experiență de internship completă. La finalul celor 2 etape de internship – pe baza rezultatelor din proiecte și a comportamentelor manifestate pe parcursul programului, vei putea avea oportunitatea de a primi o ofertă de muncă în cadrul companiei noastre!

 

 

 

image001

 

Programe de Trainee platite in domeniul economic

 

Incepe-ti cariera cu un program de Trainee in domeniul economic sau orice alt domeniu.

Daca nu te-ai gandit cum sa fructifici la maxim vacanta de vara, Hipo.ro iti sare in ajutor cu un maraton de 42 de saptamani care iti aduce peste 1200 de programe de internship, management trainee si joburi pentru studenti .

Programele de Internship sau Trainee sunt acele oportunitati de care trebuie sa profiti la maxim pe perioada studentiei. Nu doar ca iti ofera posibilitatea sa acumulezi experienta in domeniul dorit dar te si ajuta sa descoperi cum sa pui in practica informatiile teoretice dobandite Conform studiului „Piata fortei de munca in 2017”, realizat de echipa Hipo, participarea la un program de internship este unul dintre cele mai puternice filtre folosite de companii atunci cand decid sa angajeze juniori.

Statutul de trainee este ideal si pentru a decide incotro vrei sa te indrepti, iar tot mai multe companii apreciaza studentii care se implica in programe de Internship & Trainee, unele oferind chiar joburi full-time la terminarea acestora.

Iata 5 dintre cele 30 de programe platite de Trainee cu care iti poti incepe cariera in domeniul economic:

 • P&G – P&G Summer Managerial Internship
 • Michelin – Finance Trainee in Michelin
 • SC LIDL Romania – Campionatul de Management 2017
 • Orange – Internship @Orange – Comercial
 • Mondelez Romania – Sales Trainee

 

Vezi aici toate programele de Trainee disponibile pe Hipo.ro.

 

 

 

Internship ContabilitateInternship LogisticaInternship Resurse UmaneInternship Vanzari

 

 

 

Genpact

Full time opportunities

Accounts Payable

Are you an enthusiast when it comes to learning new things? At Genpact you will build your expertise in the Accounts Payable domain by invoice and payment processing, workflow management and issue resolution.

enfr13084062_1010039472416919_1426466452_nitescznlfnhuplsw

Accounts Receivable

Are you an enthusiast when it comes to learning new things? At Genpact you will build your expertise in the Accounts Receivable domain, by allocating the correct amounts to clients’ corresponding accounts.

fr13084062_1010039472416919_1426466452_nesczdknlfnhuplprsw

Collections Specialist

What will your job be about?

• Apply payments in a timely and accurate manner;
• Interface with customer accounts payable departments to facilitate the collection process (including customer disputes);
• Conduct account reconciliation.

enfr13084062_1010039472416919_1426466452_nitesnl

Customer Service Representative

What are we looking for?

You will work as part of a large and friendly team so it’s important to be a team player. We like customer management skills as well as a keen eye for details and problem solving attitude. And we will value your willingness to learn!

enfr13084062_1010039472416919_1426466452_nitescznlhuplpr

General Ledger

Are you an enthusiast when it comes to learning new things? At Genpact you will build your expertise in the General Accounting domain, by month and year-end closings, reconciliations and reporting –all at an international level.

en

IT Support Level 1

Are you an enthusiast when it comes to learning new things? At Genpact you will build your expertise in the IT Support domain by professionally assisting clients in IT related matters using virtual tools: phone, chat, e-mail or ticketing platforms.

fr13084062_1010039472416919_1426466452_nespr

Order Management Specialist

Are you an enthusiast when it comes to learning new things? At Genpact you will build your expertise in the Order Management domain, as you will be the person your clients rely on to make sure their products or services reach the end customers.

fritespr

Procurement Specialist

Are you an enthusiast when it comes to learning new things? At Genpact you will build your expertise in the Procurement domain as you will be the key link between your clients and their providers and oversee the process of supplies’ delivery.

fr13084062_1010039472416919_1426466452_nczpr

Part time opportunities

What are we looking for?

A good level of Dutch is mandatory and you will also need a good level of English in order to do the right job.
You will work as part of a large and friendly team so it’s important to be a team player.
We like customer management skills as well as a keen eye for details and problem solving attitude.
And we will value your willingness to learn!

What will your job be about?

Accounts Payable

Your job will involve invoice and payment processing, workflow management and issue resolution. Accounting skills aren’t a must, but we do value customer and vendor management skills as well as a keen eye for details. Understanding your clients’ business is an integral part of your role.
• The purpose of the position is invoices processing in a timely and accurate manner
• Checking financial documents (invoices/bank statements/credit notes) received from the local desk
• Reconciling the accounts of the vendors and reporting activities if needed

IT Support

How about being the single point of contact in IT matters, for your client? Be it phone, chat, e-mail or ticketing platforms your support is highly valued and appreciated! You will provide support for user requests around hardware, software, network and service issues and you will coordinate incident resolutions with Level 2 and Level 3 staff.

What do we offer?

A long-term career within dynamic and constantly growing multinational environment and a fresh and enthusiastic team.
The promise for unparalleled learning opportunities, adapted to your needs and supporting your growth.
An attractive compensation package including: performance based bonus, meal tickets, life & medical insurance.

Who is Genpact?

We welcome you to be our next Genpacteer!

Genpact stands for “generating business impact”. We are the largest international provider of business services in Romania. We architect the Lean DigitalSM enterprise through a unique approach that reimagines our clients’ middle and back offices to generate growth, cost efficiency and business agility. Our hundreds of clients include more than one-fourth of the Fortune Global 500. We have grown to over 70,000 people in 25 countries, with over 4000 colleagues in our European centers.

If you want to find out more about Genpact and how you can Learn. Grow. Succeed. Visit our career website and like our Facebook pages: YouYourself and Genpact.

Our Romanian offices are located in Bucharest (Iride Business Park, Pipera) and Cluj-Napoca (United Business Center).

Apply now with your CV at recrutare.genpact@bosromania.ro!

What are we looking for?

A good level of English is mandatory in order to do the right job.
You will work as part of a large and friendly team so it’s important to be a team player.
We like customer management skills as well as a keen eye for details and problem solving attitude.
And we will value your willingness to learn!

What will your job be about?

Finance

Your job will involve invoice and payment processing,making sure that your customers’ clients make accurate payments and adhere their deadlines and agreed policies, reconciling the accounts of the vendors and reporting activities if needed.

IT Support

How about being the single point of contact in IT matters, for your client? Be it phone, chat, e-mail or ticketing platforms your support is highly valued and appreciated!

Procurement

This role is a key link between your clients and their providers, as you will oversee the process of supplies’ delivery. Deep understanding of your clients’ business, great negotiating skills and market awareness is required from you to become a trusted partner for our customers.

Customer service

Understanding your clients’ business is an integral part of your role.
We do value customer and vendor management skills as well as a keen eye for details. You will develop your customer orientation, analytical thinking and team work skills!You will learn how to work in a virtual environment, interacting with colleagues and clients all over the globe. This position will also involve warranty claim closing and invoice processing, on-hold claims processing, parts collection issue follow-up & AP declaration.

What do we offer?

A long-term career within dynamic and constantly growing multinational environment and a fresh and enthusiastic team.
The promise for unparalleled learning opportunities, adapted to your needs and supporting your growth.
An attractive compensation package including: performance based bonus, meal tickets, life & medical insurance.

Who is Genpact?

We welcome you to be our next Genpacteer!

Genpact stands for “generating business impact.” We are the largest international provider of business services in Romania. We architect the Lean DigitalSM enterprise through a unique approach that reimagines our clients’ middle and back offices to generate growth, cost efficiency and business agility. Our hundreds of clients include more than one-fourth of the Fortune Global 500. We have grown to over 70,000 people in 25 countries, with over 4500 colleagues in our European centers.

If you want to find out more about Genpact and how you can Learn. Grow. Succeed. Visit our career website and like our Facebook pages: YouYourself and Genpact.

Our Romanian offices are located in Bucharest (Iride Business Park, Pipera) and Cluj-Napoca (United Business Center).

Apply now with your CV at recrutare.genpact@bosromania.ro!

What are we looking for?

A good level of French is mandatory and you will also need a good level of English in order to do the right job.
You will work as part of a large and friendly team so it’s important to be a team player.
We like customer management skills as well as a keen eye for details and problem solving attitude.
And we will value your willingness to learn!

What will your job be about?

Finance

Your job will involve invoice and payment processing,making sure that your customers’ clients make accurate payments and adhere their deadlines and agreed policies, reconciling the accounts of the vendors and reporting activities if needed.

IT Support

How about being the single point of contact in IT matters, for your client? Be it phone, chat, e-mail or ticketing platforms your support is highly valued and appreciated!

Procurement

This role is a key link between your clients and their providers, as you will oversee the process of supplies’ delivery. Deep understanding of your clients’ business, great negotiating skills and market awareness is required from you to become a trusted partner for our customers.

Customer service

Understanding your clients’ business is an integral part of your role.
We do value customer and vendor management skills as well as a keen eye for details. You will develop your customer orientation, analytical thinking and team work skills!You will learn how to work in a virtual environment, interacting with colleagues and clients all over the globe. This position will also involve warranty claim closing and invoice processing, on-hold claims processing, parts collection issue follow-up & AP declaration.

What do we offer?

A long-term career within dynamic and constantly growing multinational environment and a fresh and enthusiastic team.
The promise for unparalleled learning opportunities, adapted to your needs and supporting your growth.
An attractive compensation package including: performance based bonus, meal tickets, life & medical insurance.

Who is Genpact?

We welcome you to be our next Genpacteer!

Genpact stands for “generating business impact.” We are the largest international provider of business services in Romania. We architect the Lean DigitalSM enterprise through a unique approach that reimagines our clients’ middle and back offices to generate growth, cost efficiency and business agility. Our hundreds of clients include more than one-fourth of the Fortune Global 500. We have grown to over 70,000 people in 25 countries, with over 4500 colleagues in our European centers.

If you want to find out more about Genpact and how you can Learn. Grow. Succeed. Visit our career website and like our Facebook pages: YouYourself and Genpact.

Our Romanian offices are located in Bucharest (Iride Business Park, Pipera) and Cluj-Napoca (United Business Center).

Apply now with your CV at recrutare.genpact@bosromania.ro!

What are we looking for?

A good level of German is mandatory and you will also need a good level of English in order to do the right job.
You will work as part of a large and friendly team so it’s important to be a team player.
We like customer management skills as well as a keen eye for details and problem solving attitude.
And we will value your willingness to learn!

What will your job be about?
Finance

Your job will involve invoice and payment processing,making sure that your customers’ clients make accurate payments and adhere their deadlines and agreed policies, reconciling the accounts of the vendors and reporting activities if needed.

IT Support

How about being the single point of contact in IT matters, for your client? Be it phone, chat, e-mail or ticketing platforms your support is highly valued and appreciated!

Procurement

This role is a key link between your clients and their providers, as you will oversee the process of supplies’ delivery. Deep understanding of your clients’ business, great negotiating skills and market awareness is required from you to become a trusted partner for our customers.

Customer service

Understanding your clients’ business is an integral part of your role.
We do value customer and vendor management skills as well as a keen eye for details. You will develop your customer orientation, analytical thinking and team work skills!You will learn how to work in a virtual environment, interacting with colleagues and clients all over the globe. This position will also involve warranty claim closing and invoice processing, on-hold claims processing, parts collection issue follow-up & AP declaration.

What do we offer?

A long-term career within dynamic and constantly growing multinational environment and a fresh and enthusiastic team.
The promise for unparalleled learning opportunities, adapted to your needs and supporting your growth.
An attractive compensation package including: performance based bonus, meal tickets, life & medical insurance.

Who is Genpact?

We welcome you to be our next Genpacteer!

Genpact stands for “generating business impact.” We are the largest international provider of business services in Romania. We architect the Lean DigitalSM enterprise through a unique approach that reimagines our clients’ middle and back offices to generate growth, cost efficiency and business agility. Our hundreds of clients include more than one-fourth of the Fortune Global 500. We have grown to over 70,000 people in 25 countries, with over 4500 colleagues in our European centers.

If you want to find out more about Genpact and how you can Learn. Grow. Succeed. Visit our career website and like our Facebook pages: YouYourself and Genpact.

Our Romanian offices are located in Bucharest (Iride Business Park, Pipera) and Cluj-Napoca (United Business Center).

Apply now with your CV at recrutare.genpact@bosromania.ro!

What are we looking for?

A good level of Italian is mandatory and you will also need a good level of English in order to do the right job.
You will work as part of a large and friendly team so it’s important to be a team player.
We like customer management skills as well as a keen eye for details and problem solving attitude.
And we will value your willingness to learn!

What will your job be about?

Finance

Your job will involve invoice and payment processing,making sure that your customers’ clients make accurate payments and adhere their deadlines and agreed policies, reconciling the accounts of the vendors and reporting activities if needed.

IT Support

How about being the single point of contact in IT matters, for your client? Be it phone, chat, e-mail or ticketing platforms your support is highly valued and appreciated!

Procurement

This role is a key link between your clients and their providers, as you will oversee the process of supplies’ delivery. Deep understanding of your clients’ business, great negotiating skills and market awareness is required from you to become a trusted partner for our customers.

Customer service

Understanding your clients’ business is an integral part of your role.
We do value customer and vendor management skills as well as a keen eye for details. You will develop your customer orientation, analytical thinking and team work skills!You will learn how to work in a virtual environment, interacting with colleagues and clients all over the globe. This position will also involve warranty claim closing and invoice processing, on-hold claims processing, parts collection issue follow-up & AP declaration.

What do we offer?

A long-term career within dynamic and constantly growing multinational environment and a fresh and enthusiastic team.
The promise for unparalleled learning opportunities, adapted to your needs and supporting your growth.
An attractive compensation package including: performance based bonus, meal tickets, life & medical insurance.

Who is Genpact?

We welcome you to be our next Genpacteer!

Genpact stands for “generating business impact.” We are the largest international provider of business services in Romania. We architect the Lean DigitalSM enterprise through a unique approach that reimagines our clients’ middle and back offices to generate growth, cost efficiency and business agility. Our hundreds of clients include more than one-fourth of the Fortune Global 500. We have grown to over 70,000 people in 25 countries, with over 4500 colleagues in our European centers.

If you want to find out more about Genpact and how you can Learn. Grow. Succeed. Visit our career website and like our Facebook pages: YouYourself and Genpact.

Our Romanian offices are located in Bucharest (Iride Business Park, Pipera) and Cluj-Napoca (United Business Center).

Apply now with your CV at recrutare.genpact@bosromania.ro!

What are we looking for?

A good level of Spanish is mandatory and you will also need a good level of English in order to do the right job.
You will work as part of a large and friendly team so it’s important to be a team player.
We like customer management skills as well as a keen eye for details and problem solving attitude.
And we will value your willingness to learn!

What will your job be about?

Finance

Your job will involve invoice and payment processing,making sure that your customers’ clients make accurate payments and adhere their deadlines and agreed policies, reconciling the accounts of the vendors and reporting activities if needed.

IT Support

How about being the single point of contact in IT matters, for your client? Be it phone, chat, e-mail or ticketing platforms your support is highly valued and appreciated!

Procurement

This role is a key link between your clients and their providers, as you will oversee the process of supplies’ delivery. Deep understanding of your clients’ business, great negotiating skills and market awareness is required from you to become a trusted partner for our customers.

Customer service

Understanding your clients’ business is an integral part of your role.
We do value customer and vendor management skills as well as a keen eye for details. You will develop your customer orientation, analytical thinking and team work skills!You will learn how to work in a virtual environment, interacting with colleagues and clients all over the globe. This position will also involve warranty claim closing and invoice processing, on-hold claims processing, parts collection issue follow-up & AP declaration.

What do we offer?

A long-term career within dynamic and constantly growing multinational environment and a fresh and enthusiastic team.
The promise for unparalleled learning opportunities, adapted to your needs and supporting your growth.
An attractive compensation package including: performance based bonus, meal tickets, life & medical insurance.

Who is Genpact?

We welcome you to be our next Genpacteer!

Genpact stands for “generating business impact.” We are the largest international provider of business services in Romania. We architect the Lean DigitalSM enterprise through a unique approach that reimagines our clients’ middle and back offices to generate growth, cost efficiency and business agility. Our hundreds of clients include more than one-fourth of the Fortune Global 500. We have grown to over 70,000 people in 25 countries, with over 4500 colleagues in our European centers.

If you want to find out more about Genpact and how you can Learn. Grow. Succeed. Visit our career website and like our Facebook pages: YouYourself and Genpact.

Our Romanian offices are located in Bucharest (Iride Business Park, Pipera) and Cluj-Napoca (United Business Center).

Apply now with your CV at recrutare.genpact@bosromania.ro!

What are we looking for?

A good level of Swedish is mandatory and you will also need a good level of English in order to do the right job.
You will work as part of a large and friendly team so it’s important to be a team player.
We like customer management skills as well as a keen eye for details and problem solving attitude.
And we will value your willingness to learn!

What will your job be about?

Your job will involve invoice and payment processing, workflow management and issue resolution. Accounting skills aren’t a must, but we do value customer and vendor management skills as well as a keen eye for details. Understanding your clients’ business is an integral part of your role.
• The purpose of the position is invoices processing in a timely and accurate manner
• Checking financial documents (invoices/bank statements/credit notes) received from the local desk
• Reconciling the accounts of the vendors and reporting activities if needed

What do we offer?

A long-term career within dynamic and constantly growing multinational environment and a fresh and enthusiastic team.
The promise for unparalleled learning opportunities, adapted to your needs and supporting your growth.
An attractive compensation package including: performance based bonus, meal tickets, life & medical insurance.

We welcome you to be our next Genpacteer!

Genpact stands for “generating business impact”. We are the largest international provider of business services in Romania. We architect the Lean DigitalSM enterprise through a unique approach that reimagines our clients’ middle and back offices to generate growth, cost efficiency and business agility. Our hundreds of clients include more than one-fourth of the Fortune Global 500. We have grown to over 70,000 people in 25 countries, with over 4000 colleagues in our European centers.

If you want to find out more about Genpact and how you can Learn. Grow. Succeed. Visit our career website and like our Facebook pages: YouYourself and Genpact.

Our Romanian offices are located in Bucharest (Iride Business Park, Pipera) and Cluj-Napoca (United Business Center).

Apply now with your CV at recrutare.genpact@bosromania.ro!