IT is Business

Despre

 IT is Business este un proiect ce îmbină două mari subiecte de actualitate: antreprenoriatul și domeniul IT; facilitând accesul studenților la informații relevante și utile.

Contact

Project Manager: Anidora Duță

✉️ duta.anidora@gmail.com

📞 (0747) 077 540

💻 LinkedIn

👍 Facebook

Ediția 2015

Tema: Hackathon
Subteme: Criptare, decriptare, database, debugging, aplicații web.
Perioada – 24->26 mai 2015
Structură:
24 aprilie 2015 – Oracle România lansează deschiderea evenimentului printr-o probă de Software Support;
25->26 aprilie 2016 – Debugging-ul și Criptografia sunt următoarele două părti ale evenimentului, organizate de profesioniști de la Bitdefender.

Testimoniale

Un proiect se distinge de altele prin modul în care este organizat. Ediția de anul acesta IT is Business s-a remarcat printr-o organizare excelentă și multă pasiune în realizarea lui.

Organizarea unui HACKATHON mi s-a părut o idee foarte bună. Am aplicat din prima și nu am regretat absolut deloc. A fost o experiență minunată!

Mi-a plăcut atât de mult la proiectul IT is Business încât mi-am promis că voi fi prima care va aplica la anul. Foarte bine organizat și gândit de către echipă. La cât mai multe ediții!

De obicei, atunci când vine vorba de domeniul IT-ului există o anumită rigiditate în tot ce presupune. Ceea ce mi-a plăcut la proiectul IT is Business a fost că a încercat să spargă această barieră, o barieră de care se lovesc mulți studenți curioși, și a dat o formă mult mai accesibilă și prietenoasă acestui domeniu.

Galerie