IT is Business

Despre IT is Business

 

IT is Business este un proiect ce îmbină două mari subiecte de actualitate, antreprenoriatul și domeniul IT, facilitând accesul studenților la informații relevante și utile.

An de an, proiectul aduce împreună studenți pasionați de lumea virtuală, datorită subiectelor noi de mare impact pe care le prezintă.

Anul acesta, proiectul IT is Business va număra 10 ediții și este considerat a fi un proiect de tradiție marca Business Organization for Students.

Robert

Contact

Project Manager: Robert Alexandru

✉️ robert.alexandru@bosromania.ro

📞 +40 (763) 746 790

💻LinkedIn

👍Facebook

Ediții anterioare

Ediția din 2015 a avut drept temă principală “Hackathon“, iar ca subteme: criptare, decriptare, database, debugging, aplicații web.

În ceea ce privește structura, în prima zi, Oracle România a lansat deschiderea evenimentului printr-o probă de Software Support, iar următoarele două părti ale evenimentului au fost Debugging-ul și Criptografia, organizate de profesioniști de la Bitdefender.

Anul trecut, proiectul s-a bazat pe tema „App development”, iar participanții au avut ocazia să vadă cum este construită o aplicație de la zero.

Proiectul s-a desfășurat pe parcursul a 2 zile: în prima zi, studenții au învățat cum să creeze jocuri în Unity 3D, iar a doua zi, au avut un workshop despre UX/UI Design.

Testimoniale

Un proiect se distinge de altele prin modul în care este organizat. Ediția de anul acesta IT is Business s-a remarcat printr-o organizare excelentă și multă pasiune în realizarea lui.

Organizarea unui HACKATHON mi s-a părut o idee foarte bună. Am aplicat din prima și nu am regretat absolut deloc. A fost o experiență minunată!

Mi-a plăcut atât de mult la proiectul IT is Business încât mi-am promis că voi fi prima care va aplica la anul. Foarte bine organizat și gândit de către echipă. La cât mai multe ediții!

De obicei, atunci când vine vorba de domeniul IT-ului există o anumită rigiditate în tot ce presupune. Ceea ce mi-a plăcut la proiectul IT is Business a fost că a încercat să spargă această barieră, o barieră de care se lovesc mulți studenți curioși, și a dat o formă mult mai accesibilă și prietenoasă acestui domeniu.

Galerie