Parteneri

Despre VEEAM

Intern a pornit de la inițiativa companiilor de a angaja studenți responsabili, cu dorință de învățare, care să dețină abilități de comunicare și să fie cunoscători de limbă străină. Astfel, proiectul Intern se pliază perfect pe nevoile companiei VEEAM, care crede în potențialul studenților. La finalul proiectului, în urma Open Day-ului, studenții vor avea oportunitatea de a obține un loc în echipa VEEAMo companie globală de servicii profesionale, ce pune accent pe transformare.

 

Cultura VEEAM promovează învățarea continuă și creează un mediu în care angajații au multiple oportunități de dezvoltare, încurajându-i să rămână curioși și flexibili, să experimenteze idei și proiecte noi, să se reinventeze și, mai ales, să vină cu plăcere la muncă în fiecare zi.

VEEAM oferă cursuri și workshop-uri dedicate angajaților cu teme variate, în funcție de domeniu de activitate, la care se adaugă și sesiuni de project management, gândire strategică și comunicare.  Compania își ajută angajații prin trainig-uri constante și complexe.

Se dorește ca munca în VEEAM să se traducă printr-o experiență atractivă și complexă. Prin toate activitățile derulate, se dorește participarea activă la dezvoltarea profesională și personală a fiecărui angajat.  Astfel că, performanța veeamerilor este susținută de mediul de lucru dinamic, recunoașterea muncii și satisfacția financiară și a rezultatului final.