Despre BOS

Business Organization for Students este o organizaţie studenţească elitistă, membră fondatoare a JADE România, care aduce la un loc studenţi cu potenţial, dornici să se dezvolte personal şi profesional, responsabili în ceea ce priveşte educaţia de orice fel şi conştienţi de impactul benefic pe care acţiunile de voluntariat îl au asupra societaţii.

În cei 15 ani de activitate, BOS a contribuit la dezvoltarea mecanismului de educaţie non-formală printr-o serie de evenimente pentru studenţi, realizate cu ajutorul membrilor organizatiei. De-a lungul anilor, am reuşit să facilităm interacţiunea student – angajator, să trezim interesul tinerilor pentru educaţia alternativă şi să generăm contexte prin care i-am ţinut la curent pe studenţi cu teme de actualitate din diverse domenii (IT, Vânzări, Relaţii Publice, Resurse Umane, Publicitate etc.).

Misiunea BOS

BOS pregătește studenții pentru startul în carieră prin asigurarea unui dialog constant între studenți și companii, dialog constând în proiecte educaționale, programe și procese organizate intern și parteneriate cu companii.

Valorile BOS
initiativa2
responsabilitate
Profesionalism
spirit de echipa2
Internațional

De asemenea, BOS nu neglijează activitățile internaționale, iar în anul 2011 a aderat la confederaţia tinerilor antreprenori – JADE, punând bazele reţelei JADE România, în colaborare cu Theory & Practice Consult din Cluj.

jade_romania

Facts - Membru Jade

JADE reprezintă o confederație internațională non-profit, creată și manageriată de studenți, care reunește 280 de JE-uri din 14 țări din Europa și Brazilia.

Confederația JADE a introdus conceptul de Junior Entreprise – companie condusă de studenți. Conceptul este foarte bine dezvoltat în Europa, astfel încât orice companie multinațională a colaborat și colaborează cu cel puțin un JE.