Departamente

Communication

În departamentul de COMMUNICATION al BOS nu există noțiunea de “plictiseală”!

Acesta reprezintă vocea organizației, locul unde munca de PR se îmbină armonios cu partea de Social Media.

Pasionați, energici și dornici de a-și așterne ingenioasele idei pe hârtie, sau pe o pagină de socializare, oamenii din communication sunt niște adevărați ambasadori ai antreprenoriatului.

 Divizia PR (Public Relations): Ca un adevărat artist, omul de communication conturează cu măiestrie imaginea organizației, îmbinând o multitudine de articole și comunicate de presă. De asemenea, acesta se ocupă de campaniile de comunicare și abordarea partenerilor media.

 Divizia Digital: Consolidarea strategiilor de promovare din mediul online, gestionarea tuturor canalelor de social media, editarea site-ului și crearea planului editorial sunt doar câteva dintre activitățile omului de digital. Acesta știe exact cum să inoveze clasica penița, folosindu-se de moderna tehnologie.

 Dacă ești o persoană atentă la detalii, activă, veselă și ai mereu cuvintele la tine, atunci departamentul COMMUNICATION este cea mai bună alegere pentru tine!

Contact

Manager: Ștefania Popescu

✉️ stefania.popescu@bosromania.ro

📞 (0729) 206 898

💻 LinkedIn

👍 Facebook

Creative

 CREATIVE este un departament subdivizat în partea de COPY și cea de ART. Acesta se aseamănă unui labirint de idei, al cărui drum este evidențiat doar în ochii celui care reușește să împletească pasiunea pentru creație cu tehnologia.

Este un loc învăluit de culoare și nonconformism. Aici, tu poți să dai frâu liber imaginației și să creezi cele mai tari concepte creative, materiale vizuale și campanii de promovare!

Contact

Manager: Georgiana Nițu

✉️ georgiana.nitu05@gmail.com

📞 (0745) 947 966

👍 Facebook

HR

Veseli, răbdători și orientați spre evoluție, oamenii din departamentul HUMAN RESOURCES construiesc cu măiestrie puntea dintre business și fun.

Astfel, trecerea de la rigurosul proces de recrutare către extraordinarele teambuilding-uri și distractivele petreceri BOS este una lină, presărată cu strategii de motivare și idei ce contribuie la evoluția și integrarea membrilor

Contact

Manager: Alexandru Cotîrță

✉️ alexandru.cotirta@bosromania.ro

📞 (0728) 697 968

💻 LinkedIn

👍 Facebook

R&D

RESEARCH & DEVELOPMENT este locul unde latura analitică se îmbină armonios cu cea creativă.

 În cadrul acestuia, ai oportunitatea de a jongla cu informațiile obținute prin efectuarea unor studii calitative și cantitative, contribuind astfel la dezvoltarea organizației prin intermediul unor idei și strategii. 

Contact

Manager: Nicoleta Constantinescu

✉️ nicoleta.constantinescu@bosromania.ro

📞 (0725) 819 978

💻 LinkedIn

👍 Facebook

Sales

SALES reprezintă locul în care tu poți să îți dezvolți calitățile de negociator și să îți evidențiezi aptitudinile ce țin de comunicare și persuasiune.

Acest departament reprezintă motorul de funcționare al organizației datorită unor activități precum: contactarea partenerilor, obținerea unor resurse financiare și implicarea în procese de vânzare

Contact

Manager: Irina Stăniguț

✉️ irina.stanigut@bosromania.ro

📞 (0767) 250 594

💻 LinkedIn

👍 Facebook