Cine suntem

Despre BOS

Business Organization for Students este o organizaţie studenţească elitistă, membră fondatoare a JADE România, care aduce la un loc studenţi cu potenţial, dornici să se dezvolte personal şi profesional, responsabili în ceea ce priveşte educaţia de orice fel şi conştienţi de impactul benefic pe care acţiunile de voluntariat îl au asupra societaţii.

În cei 16 ani de activitate, BOS a contribuit la dezvoltarea mecanismului de educaţie non-formală printr-o serie de evenimente pentru studenţi, realizate cu ajutorul membrilor organizatiei. De-a lungul anilor, am reuşit să facilităm interacţiunea student – angajator, să trezim interesul tinerilor pentru educaţia alternativă şi să generăm contexte prin care i-am ţinut la curent pe studenţi cu teme de actualitate din diverse domenii (IT, Vânzări, Relaţii Publice, Resurse Umane, Publicitate etc.).

Misiunea BOS

BOS pregătește studenții pentru startul în carieră prin asigurarea unui dialog constant între studenți și companii, dialog constând în proiecte educaționale, programe și procese organizate intern și parteneriate cu companii.

Valorile BOS
initiativa2-150x150
Profesionalism-150x150
responsabilitate-150x150
spirit-de-echipa2-150x150
Internațional

De asemenea, BOS nu neglijează activitățile internaționale, iar în anul 2011 a aderat la confederaţia tinerilor antreprenori – JADE, punând bazele reţelei JADE România, în colaborare cu Theory & Practice Consult din Cluj.

JADE reprezintă o confederație internațională non-profit, creată și manageriată de studenți, care reunește 280 de JE-uri din 14 țări din Europa și Brazilia.

Confederația JADE a introdus conceptul de Junior Entreprise – companie condusă de studenți. Conceptul este foarte bine dezvoltat în Europa, astfel încât orice companie multinațională a colaborat și colaborează cu cel puțin un JE.

Departamente

Business Organization for Students este o organizaţie studenţească elitistă, care aduce la un loc studenţi cu potenţial, dornici să se dezvolte personal şi profesional prin intermediul celor 5 departamente: Communication, Creative, HR, R&D și Sales.

Communication

În departamentul de COMMUNICATION al BOS nu există noțiunea de “plictiseală”!

Acesta reprezintă vocea organizației, locul unde munca de PR se îmbină armonios cu partea de Social Media.

Pasionați, energici și dornici de a-și așterne ingenioasele idei pe hârtie, sau pe o pagină de socializare, oamenii din communication sunt niște adevărați ambasadori ai antreprenoriatului.

 Divizia PR (Public Relations): Ca un adevărat artist, omul de communication conturează cu măiestrie imaginea organizației, îmbinând o multitudine de articole și comunicate de presă. De asemenea, acesta se ocupă de campaniile de comunicare și abordarea partenerilor media.

 Divizia Digital: Consolidarea strategiilor de promovare din mediul online, gestionarea tuturor canalelor de social media, editarea site-ului și crearea planului editorial sunt doar câteva dintre activitățile omului de digital. Acesta știe exact cum să inoveze clasica penița, folosindu-se de moderna tehnologie.

 Dacă ești o persoană atentă la detalii, activă, veselă și ai mereu cuvintele la tine, atunci departamentul COMMUNICATION este cea mai bună alegere pentru tine!

Contact

Manager: Ștefania Badea

✉️ stefania.badea@bosromania.ro

📞 (0760) 067 034

💻LinkedIn

👍Facebook

Creative

CREATIVE este un departament subdivizat în partea de COPY și cea de ART. Acesta se aseamănă unui labirint de idei, al cărui drum este evidențiat doar în ochii celui care reușește să împletească pasiunea pentru creație cu tehnologia.

Este un loc învăluit de culoare și nonconformism. Aici, tu poți să dai frâu liber imaginației și să creezi cele mai tari concepte creative, materiale vizuale și campanii de promovare!

Contact

Manager: Alexandra Vartolomei

✉️ andra.vartolomei@bosromania.com

📞 (0760) 231 647

💻 LinkedIn

👍Facebook

HR

Veseli, răbdători și orientați spre evoluție, oamenii din departamentul HUMAN RESOURCES construiesc cu măiestrie puntea dintre business și fun.

Astfel, trecerea de la rigurosul proces de recrutare către extraordinarele teambuilding-uri și distractivele petreceri BOS este una lină, presărată cu strategii de motivare și idei ce contribuie la evoluția și integrarea membrilor.

Contact

Manager: Maria Popescu

✉️ maria.popescu@bosromania.ro

📞 (0764) 408 933

💻 LinkedIn

👍Facebook

R&D

RESEARCH & DEVELOPMENT este locul unde latura analitică se îmbină armonios cu cea creativă.

 În cadrul acestuia, ai oportunitatea de a jongla cu informațiile obținute prin efectuarea unor studii calitative și cantitative, contribuind astfel la dezvoltarea organizației prin intermediul unor idei și strategii. 

Contact

Manager: Elena Militaru

✉️ elena.militaru@bosromania.ro

📞 (0723) 512 129

💻LinkedIn

👍Facebook

Sales

SALES reprezintă locul în care tu poți să îți dezvolți calitățile de negociator și să îți evidențiezi aptitudinile ce țin de comunicare și persuasiune.

Acest departament reprezintă motorul de funcționare al organizației datorită unor activități precum: contactarea partenerilor, obținerea unor resurse financiare și implicarea în procese de vânzare.

Contact

Manager: Cosmina Erciulescu

✉️ cosmina.erciulescu@bosromania.ro

📞 (0720) 939 495

💻LinkedIn

👍Facebook