Proiectele BOS

În fiecare an, membrii BOS își unesc forțele și duc la bun sfărșit proiecte pentru dezvoltarea profesională și personală a studenților.

Proiecte customizate

BOS are capacitatea de a concepe proiecte customizate, care răspund cu nevoile punctuale ale colaboratorilor noștri.

Servicii pentru companii

Fiind un junior enterprise, BOS are un portofoliu de servicii prin prisma căruia colaborăm cu partenerii noștri.

Proiectele BOS

Intern logo patrat-01

Susține nevoia companiilor de a angaja studenţi cunoscători de limbă străină.

it-01

Îmbină două mari subiecte de actualitate, antreprenoriatul
și domeniul IT.

proud-01-01

Este despre ultimele tendințe în domenii precum PR,
Marketing și Publicitate.

logo-1step 9

Convinge tinerii că reușita în afaceri și antreprenoriat nu este imposibilă de atins.

Proiecte Customizate

Proiectul realizat de BOS în colaborare cu partenerii de la Mondelez Internațional reprezintă un exemplu de serviciu realizat în funcție de necesitățile de recrutare ale companiei. Scopul acesteia a fost de a realiza un eveniment de employer branding, la finalul căreia Mondelez Internațional să recruteze 12 Sales Trainees, din 7 orașe din România.

Perioada și Orașele

Evenimentul a avut loc pe 4 august 2014 în incinta Howard Johnson Grand Plaza Hotel.

Orașele vizate: București, Iași, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Bacău, Craiova.

Task-uri

realizarea materialelor vizuale de promovare, pliate pe brandul Mondelez Internațional;

crearea unei infrastructuri de acces către kit-ul de aplicare pentru eveniment (site wordpress);

pre-screening și evaluare a aplicațiilor;

asigurarea unei săli de eveniment și a cazării participanților (elemente de logistică).

Rezultate

100 de aplicanți, din toate cele 7 orașe;

Recrutarea a 15 Sales Trainees (12 fiind targetul inițial);

Feedback pozitiv atât din partea companiei partenere, cât și din partea celor 19 participanți la eveniment.

Organizarea a fost ireproșabilă, toate mailurile au avut informații relevante, răspunsurile la întrebările adresate pe mail s-au oferit rapid, rezervările la hotel au fost făcute din timp, iar evenimentul a avut toate dotările necesare.

Vreau să vă mulțumesc pentru această super experiență și să vă felicit pentru profesionalism și pentru faptul că în organizarea acestui eveniment ați colaborat cu o echipă formată din studenți (BOS), încurajând astfel tinerii de calitate și inițiativele acestora.

Servicii pentru companii

CAMPANIE DE PROMOVARE

Serviciul de promovare integrată ajută companiile să își crească rentabilitatea investiției în promovarea produselor, serviciilor sau evenimentelor orientate către studenți prin implementarea unei strategii targetate.

SERVICIU DE EMPLOYER BRANDING

În realizarea unui serviciu de employer branding, BOS România va furniza o echipă de membri, din toate departamentele și diviziile implicate, astfel încât să poată fi acoperite toate elementele proiectului, în funcție de nevoile companiei. Organizația noastră are o experiență de 9 ani în realizarea acestui tip de evenimente.

RESEARCH CALITATIV

Contribuim la realizarea serviciilor sau produselor companiilor, la campaniile de recrutare ce au ca public țintă studenții din Academia de Studii Economice București. Instrumentul researchului calutativ este focus grupul, acesta este utilizat la implementarea acțiunii mai sus menționate.

RESEARCH CANTITATIV

Echipa de Research & Development a BOS România poate folosi instrumentele de cercetare cantitativă și canalele de promovare ale organizației, pentru a ajuta companiile să obțină insight-uri de pe piața studenților.

SERVICIU DE RECRUTARE

Prin serviciul de recrutare, companiile își cresc rentabilitatea investiției, promovând posturile vacante de tip internship sau entry-level în rândul studenților. Partea de pre-screening și interviuri este externalizata către echipa de HR BOS România, astfel încât timpul investit în procesul de recrutare este eficientizat la maxim.

Recomandări

AQUA CARPATIC

Cu echipa BOS România am început să colaborăm în 2012, în timpul campaniei pentru Legea Apei, și ne-au oferit atât sprijin, cât și sfaturi pentru a ajunge la publicul nostru universitar.
Recomandăm și altor companii să colaboreze cel puțin o dată cu BOS, și să pună umărul la dezvoltarea unei generații pentru care orizonturile sunt mult mai ample și mai deschise.

Mondelez International

Cu echipa de la BOS România am început să lucrăm în fiecare an, începând cu 2009. De atunci, ei au devenit ambasadorii nostri în rândul studenților, ajutându-ne să ne schimbăm la acest public extrem de dinamic.
Recomandăm și altor companii, care își doresc insight-uri proaspete și de viitor să colaboreze cel puțin o data cu BOS.