BPO & SSC by Innovation Leaders

Pe data de 30 mai, Inspire Group în colaborare cu Universitatea din București organizează un eveniment dedicat inovațiilor din domeniile BPO și SSC. Acesta reprezintă punctul de întâlnire al companiilor inovatoare din industriile aferente, cu viitorii lideri ai inovației. Începând cu ora 14:00, studenții vorbitori de limbi străine sunt așteptați la Sala de Consiliu a Facultatii de Limbi si Literaturi străine , Universitatea din București, Strada Pitar Moș 7-13 să interacționeze cu reprezentanții companiilor Mercedes-Benz și APT Group.

 

Pe lângă dezbaterile care vor avea loc în cadrul conferinței „How do innovative employers change the future”, participanții au ocazia să afle mai multe despre inovație în companii de succes precum Mercedes-Benz și APT Group, companii care vor dezvălui cum au reușit să schimbe și să revoluționeze mediul corporate. Studiile în BPO și SSC, precum și deschiderea către inovație, îi vor ajuta pe cei prezenți la eveniment să își rezerve un loc de muncă în companiile partenere. Vor afla de asemenea care sunt investițiile pe care le-au făcut companiile în angajați, în proiectele de succes și care sunt celelalte elemente ce îi poziționează în rândul celor mai buni angajatori.

 

Prezente la BPO & SSC by Innovation Leaders vor fi și companiile Euroministorage, Aqua Carpatica și Evomag, cu care ai șansa să interacționezi și să afli tot ceea ce te interesează direct de la specialiștii din domeniu.

 

Dacă esti student sau absolvent al unei facultăți cu specializare pe limbi străine și vrei să găsești noi oportunități de carieră chiar pe profilul tău sau ești pur și simplu pasionat de aceste domenii și vrei să clădești noi relații profesionale într-un mediu prietenos, te așteptăm la eveniment. BPO (business process outsourcing) desemnează acele activități externalizate de către o companie către o altă companie, iar SSC (shared service center) reprezintă departamentul care reunește toate activitățile administrative dintr-o multinațională.

Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate și necesită o înscriere în prealabil pe site.

 

 

***

Despre Inspire Group

Inspire Group are o experiență de 8 ani pe piața din România și organizează evenimente de recrutare și employer branding în 10 orașe din țară. Aria vastă a proiectelor și numeroșii clienți din diferite industrii, printre care se numără câteva sute de corporații și branduri internaționale, au transformat Inspire Group într-unul din cei mai importanți jucători din România, în ceea ce privește proiectele de employer positioning și experiența de brand.

 

26/05/2017

Leave a reply