Pensiunea Alexandru: Cazare în Predeal perfectă pentru grupuri

Ghidul studentului

În perioada 21-23 mai, s-a desfășurat Board Camp-ul, etapă din procesul Next Generation. Cu această ocazie bosuleții au călătorit la Predeal, scopul fiind de a petrece 3 zile pline cu activități de cunoaștere și dezvoltare, cazându-se la Pensiunea Alexandru.

Aici am fost întâmpinați de Leonard și soția sa, Consuela. Aceștia se ocupă împreună de pensiune, care are capacitatea de 24 de persoane, sală de mese și living spațioase, perfecte pentru grupuri. Accesul se face direct din Șoseaua Națională, deci nu o puteți rata.
Camerele duble, aflate câte 6 la fiecare etaj sunt prevăzute cu grup sanitar propriu, balcon și televizor. Există prosoape și alte obiecte de igienă, iar curățenia a fost ireproșabilă în toate spațiile vilei, aspect pe care toți l-am observat și apreciat.

Fiind un grup de 19 persoane, sufrageria, sala de mese și spațiul exterior, mai exact curtea din spate au fost locurile în care am petrecut cea mai mare parte a șederii noastre. Toate erau încăpătoare, puteam să ne relaxăm, să mâncăm, dar și să ne desfășurăm activitățile în oricare dintre aceste spații, ceea ce era foarte important pentru noi, deoarece vremea a fost atât ploioasă, cât și însorită. Așa că și din punct de vedere al spațiului, cu toții am fost foarte mulțumiți.

Mâncarea a fost un alt fapt pe care l-am apreciat, fiindcă atât în ceea ce privește calitatea, dar și cantitatea am fost încântați. Leonard și Consuela o pregăteau, tot grupul a lăudat preparatele care nu erau doar gustoase, sățioase, precum și aspectuoase. Am fost mari fani ai deserturilor deoarece s-a văzut dorința lor de realiza ceva atractiv.  

Leonard a fost foarte prietenos și înțelegător cu noi. Nu ne permitea să-l ajutăm să aducă, sau să ia farfuriile și puteam observa mulțumire pe fața sa când terminam mâncarea, dar și puțină dezamăgire când nu. Faptul că nu ne-a reproșat nimic în momentul în care desfășuram activități, chiar și în timpul nopții, sau ascultam muzică, ni s-a părut ceva ce nu întâlnești la orice pas și am apreciat.

Un alt plus a fost casa scării închisă cu termopan. Mai ales pentru că zgomotul pe care îl cream în timpul activităților era destul puternic, am considerat această închidere o idee bine gândită.

În final, suntem recunoscători pentru serviciile prestate, am observat atențieinteres și respect în ceea ce ne privește. Au fost 3 zile frumoase, pline de clipe de neuitat și mulțumim gazdelor pentru tratamentul primit. Experiența noastră a fost lipsită de probleme, din contră, am rămas doar cu impresii foarte bune, recomandăm locația cu încredere mai ales grupurilor!  


Articole

Viață de Student
5 locuri perfecte pentru buzunarul studenților Studentul mereu pe low buget...
Cu toții suntem conștienți de cât de greu e să fii student, să vrei să ieși în oraș și să nu ai fonduri suficiente pentru acest aspect. Ți-ai dorit să ieși cu prietenii la o băută, dar nu ai bani? Iată câteva localuri din București...
24/05/2021 Vezi mai mult
Mâncare de student
3 rețete de mâncare simple care să îți facă viața de student mai ușoară Ușurează-ți viața!
Probabil cea mai dificilă etapă din perioada de acomodare la viața de student, a fost să învăț să gătesc. Nu vă gândiți la cine știe ce preparate, am început cu baby steps, preparate rapide, ieftine, dar gustoase care mi-au făcut viața...
09/06/2021 Vezi mai mult