1stEP

Despre 1stEP

1stEP este un proiect marca Business Organization for Students ce se află la cea de-a șaptea ediție. Acesta a luat naștere din pasiune pentru antreprenoriat pe data de 8 aprilie 2011 și aduce an de an speakeri pasionați de domeniul de business sau care chiar au o afacere proprie.

Proiectul are ca scop convingerea tinerilor că reușita în afaceri nu este imposibil de atins, iar obstacolele pe care le intampină un antreprenor în formare sunt ușor de depăsit dacă actionează cu pasiune și determinare.

Antonia

Contact

Project Manager: Antonia Milovanovici

✉️antonia.carina.1223@gmail.com

📞 (0721) 087 023

💻LinkedIn

👍Facebook

Ediții anterioare

Misiune – Prin speakeri electrizanți și pasionați de business, care au în spate afaceri de succes, 1stEP este proiectul în urmă căruia tinerii vor avea convingerea că reușita în afaceri nu este imposibil de atins și că obstacolele pe care le întâmpina un antreprenor în formare sunt ușor de depășit dacă acționează cu entuziasm și determinare.

Tema ediției de anul trecut a fost „1stEP was wrong”, în care antreprenori în diverse domenii au venit și au povestit cum au întâlnit obstacole și cum au reușit să le depășească.

Cea de-a cincea ediție a proiectului 1stEP a fost despre antreprenoriatul în mediul online și a găzduit speakeri de excepție, precum Mihai Holoș, Janina Nectara, Silviu Iliuță.

Pentru mai multe detalii accesați : https://bosromania.ro/1step/

Testimoniale

1stEP e despre acei oameni care aleg să-și croiască în viață propriul drum. Consider că existența unui astfel de proiect aduce un plus de curaj în aventura riscantă a antreprenoriatului. Felicitări organizatorilor!

1stEP e unul dintre proiectele la care particip de trei ani de zile. Vine an de an cu teme din ce în ce mai interesante și cu speakeri de calitate.

Un proiect care m-a atras prin modul de promovare și prin temă. Atmosfera studențească și învățarea atâtor lucruri noi în cadrul proiectului m-au făcut să-l recomand tuturor prietenilor.

Eram sceptică la început și nu știam dacă mă atrage antreprenoriatul. Am zis să încerc și am aplicat la 1stEP. A fost una dintre cele mai bune decizii întrucât în urma proiectului îmi doresc să o iau pe cont propriu pe viitor și să-mi deschid propria afacere. Un proiect într-adevăr inspirational!

Testimoniale speakeri

 “Vă mulțumesc frumos pentru invitație! Sunt onorată că mi-ați oferit oportunitatea de a participa la un eveniment atât de frumos, cu atât de mulți studenți remarcabili, eveniment pentru care vă felicit din toată inima!
M-am simțit grozav și vă mulțumesc încă o dată pentru experiența memorabilă, pe care mi-ați dăruit-o!
Vă doresc mult succes și determinare în a vă împlini toate visurile pe care le aveți! ” 

Janina Nectara - Founder of Fashion Avec Passion

A fost organizat ok, sper să mai faceți astfel de evenimente și să mai mergeți pe interactiv. Din asta învață studenții, nu din “bla, bla ce succes am eu!”

Silviu Iliuță - regizor/blogger
Galerie